.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от zxcvbnm123456 Виж мнението
    аз лично казах на приятеля ми, който след време реши да ми прости в крайна сметка и то защото му казах,че е било само веднъж. проблемът е там,че аз все още искам да правя секс с другия човек
    Ах, ти, палавнице!
    Ми, като ти се прави - прави. След време отново сподели с приятеля ти, че освен онзи път е имало и още няколко, безброй много пъти... и той може да ти прости отново.. Знае ли човек, будали има много.

Пък може да се окаже някакъв фетишист, който се възбужда от това да гледа жена си как прави секс с други мъже. Напоследък това става все по-модерен фетиш. Друг е въпросът дали любовникът ти ще може да го вдигне пред гаджето/съпруга ти.

Цитирай Първоначално написано от ghostuser001 Виж мнението
    Ах, ти, палавнице!
    Ми, като ти се прави - прави. След време отново сподели с приятеля ти, че освен онзи път е имало и още няколко, безброй много пъти... и той може да ти прости отново.. Знае ли човек, будали има много.

Пък може да се окаже някакъв фетишист, който се възбужда от това да гледа жена си как прави секс с други мъже. Напоследък това става все по-модерен фетиш. Друг е въпросът дали любовникът ти ще може да го вдигне пред гаджето/съпруга ти.
    Не се гордея с това , но така се чувствам какво да направя... Такава ми е ситуацията с един и същи човек съм от началото на гимназията и не бях имала до скоро контакт с друг мъж и просто исках да видя какво е ....
    професията ми е такава,че ставаш прекалено близък с хората, които те обучават и работиш
    Последно редактирано от zxcvbnm123456 : 01-07-2020 на 13:54

Мега фен
    Не се гордея с това , но така се чувствам какво да направя...
    Знаеш ли какво, както искаш Бог да се отнася към тебе, така и ти се отнасяй към приятеля си. Тъй като ти не си всеотдайна, а си лицемерна в отношенията към приятеля си (защото правиш секс с друг), то значи и Бог ще е лицемерен в отношението си към тебе, както в този свят така и в онзи.

Ако си съгласна да понесеш тази отговорност и последици за собствени си постъпки, няма проблем, изневерявай.

Тебе те гриза съвестта, защото ти искаш да живееш в разкрачено положение, да напаснеш живота си заедно с дявола и Бога, но това няма как да стане.
    Хората искат слободия, без да желаят да носят отговорност за делата си и последиците от тях, и като им се скапе живота в нещо, тогава се почва едно: "баси гадния Бог".

Не се гордея с това , но така се чувствам какво да направя... Такава ми е ситуацията с един и същи човек съм от началото на гимназията и не бях имала до скоро контакт с друг мъж и просто исках да видя какво е ....
    професията ми е такава,че ставаш прекалено близък с хората, които те обучават и работиш
    Ти решаваш в крайна сметка как ще се случат бъдещите ви взаимоотношения, но по мои предположения - при теб е въпрос на време да се случи отново.. На следващото фирмено парти, малко повечко изпит алкохол, нежно докосване от страна на любовника и... няма да се усетиш как отново мачкате чаршафите.

Цитирай Първоначално написано от ghostuser001 Виж мнението
    Ти решаваш в крайна сметка как ще се случат бъдещите ви взаимоотношения, но по мои предположения - при теб е въпрос на време да се случи отново.. На следващото фирмено парти, малко повечко изпит алкохол, нежно докосване от страна на любовника и... няма да се усетиш как отново мачкате чаршафите.
    Не е фирмено парти,а по-скоро ела нощната смяна или ела гледаш еди-каква си операция

Не е фирмено парти,а по-скоро ела нощната смяна или ела гледаш еди-каква си операция
    Оу, медицински работник?
    Чувал съм, че да... Освен, че професията е благородна и изключително полезна за обществото, съм слушал разговори, в които се твърди, че в болниците е (или е било преди години) един малък Содом и Гомор.. Преди е нямало толкова голям недостиг на хора, нямало е предимно застаряващ персонал, били са повече (и по-млади) хора и.. се е изпивало огромно количество алкохол, поднесен за почерпка от благодарни пациенти. + че мед. персонал: доктори и сестри са имали достъп до вещества, изписвани единствено с рецепта, та като са се подпуквали в нощните смени.. Мда.. Било е купон.

И сега не е по-различно, особено в болниците,в които има много специализанти. Просто лекарите са благородни хора с леко изменени и извратени виждания за общочовешките ценности
    Последно редактирано от zxcvbnm123456 : 01-07-2020 на 15:48

И сега не е по-различно, особено в болниците,в които има много специализанти. Просто лекарите са благородни хора с леко изменени и извратени виждания за общочовешките ценности
    Вече всичко ми е ясно.
    Позволи ми да се направя на профайлър!?
    Ако трябва да те опиша - ти си 22-23 годишно момиче, следващо медицина, специализантка, привлечена и по-точно омайана от някой два пъти по-възрастен доктор. Докторът е в своя жизнен разцвет, с бошуващи хормони, че е прелъстил младо агне. Ти пък от своя страна в него виждаш приятел, учител, ментор, опитен мъж и те така. Отстрани погледнато - приличате на Деян Донков и Радина Кърджилова. Не за пръв път много по-възрастен мъж омайва главата на младо момиче.

И сега тук идва твоя ред да споделиш дали познах или не. Да ходя ли да пускам фиш за тотото?

Това е лошо. Въпросът е дали ще се оправи с вас, ако партньорът ви направи същото?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си