.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Оу, не... Иначе за Долна и аз си го мислих като по-малък, ама не ми се ставаше наемник в американската армия.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    не ми се ставаше наемник в американската армия.
    И на мен, и това ме спря донякъде. Просто имам афинитет към авиацията. Да не кажа, че и от полицията прекалено бързо се разочаровах. Просто всичко е егати пародията. После Тиквата се хвали, че престъпленията намалявали, защото все по-малко хора подавали сигнали в управленията... Просто хората не вярват, че някой ще им помогне... тъпанар
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    И на мен, и това ме спря донякъде. Просто имам афинитет към авиацията. Да не кажа, че и от полицията прекалено бързо се разочаровах. Просто всичко е егати пародията. После Тиквата се хвали, че престъпленията намалявали, защото все по-малко хора подавали сигнали в управленията... Просто хората не вярват, че някой ще им помогне... тъпанар
    За полицията в голяма част от случаите си зависи от самите полицаи. Никой от корумпираните шефове няма да хване да защитава някой , дето е убил бабата за 50лв, ама пък и няма да седне да натиска да се върши работа, та развитието на такива случи си зависи от полицаите. Друг е въпросът, че повечето не им се занимава.
    Последно редактирано от aleks26 : 04-11-2020 на 19:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си