.
Затворена тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 397

Тема: Сатанизъм

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    каква беше идеята да обвиняваш ива в меркантилност след като самата заявяваш, че имаш нужда от мъж само, ако имаш финансова изгода от него ?
    Всичко дойде от това как Ivaaaaa иска да е лекар, а мрази хората. Предизвика ме как започна да говори за "нейния чичак" и как сме финансово нищо пред него.
    А за себе си, не си падам по романтиката, но без значение какво казвам, аз нямам някой, на когото да паразитирам и това е факт!

anonymous1043668
    Guest
    Последно редактирано от Blubalu : Днес на 10:48
    Значи не стига, че се съобразявам и цензурирам думите, ами нарочно редактирате още повече. Вместо да правите редакции, измукани между пръстите, отидете в "Модераторска помощ" и вижте истинските нарушения..

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    TrollFactory, дълбоко се съмнявам, че някой едва ли не ще е готов да се жертва за мен, какво остава да ме обича. Дори околните са ме отписали като потенциал да получи по-добър живот. Мога да се оправдая пред себе си "всеки влак си има пътници" и да си кажа че "той е някъде там", но ако нещо ми лошо ми се случи, никой не би се жертвал за мен и това е горчивата истина!
    Какво искаш да кажеш с това, че околните са те били отписали? Предполагам, че с парите, които печелиш си се устроила доста добре като за млад и самостоятелен човек без семейство и хора пиявици (независимо дали на енергия или пари) около теб, така че където и да се намираш, би трябвало нищо да не ти пречи да разгърнеш потенциала си. Или това са някакви оправдания тип “някъде там едни гадни хора са много виновни и жестоко ме прецакаха”. А колкото за бъбрека, не ти казвам, че утре ще срещнеш такъв, а просто, че принципно нищо не пречи някой ден, може и след 30, в живота ти да се появи някой, който така да се привърже към теб, че да е склонен и това да направи независимо дали се съмняваш в това сега или не. Животът е странен и не може да го обобщиш само с грозните му страни. Например има някаква причина, че сега имаш талант и можеш да си позволиш да си самостоятелна докато (предполагам) до вчера си била в трудно детство/юношество. Ако гледаш хардкор-материалистически на нещата и предпочиташ обективната истина за теб да се свежда до “всички в крайна сметка са грозни от вътре, всичко се прави с корист и цели и всичко е лишено от смисъл освен парите”, тогава сама ограничаваш опита, който може да извлечеш от житейския си път, който за съжаление ще изпиташ само веднъж. Звучиш сякаш си мислиш, че на 20 вече си “превъртяла играта”. Инатливостта ти да мислиш, че нещата са вече финито за теб/ти си изпята песен или нещо такова е някакъв период. По-натам ще се върнеш след 10 години да си четеш мненията и представи си, ако тогава си тотално различен човек. Мислите ти тук в момента остават като капсула на времето, така че казвам всичко това не, за да ти правя анализ или давам съвети, а просто ако в действителност си направиш някой ден “разходка в миналото” и видиш дали в това, което казвам не съм се оказал прав... Както и да е, схващаш идеята...

Би било хубаво, но интереса и мотивацията към другия с времето избледнява по различни причини, ние се намираме в материален свят, а човек обича с очите си, така че дори и от тази гледна точка любовта е повече като за приказките и филмите.
    Човек не обича само с очите си. Не всичко в една връзка е секс, пари и подаръци. Материалното в някои двойки може още първоначално винаги да е било на втори план. “Любовта е сляпа”, това клише е устояло на времето. Разбира се не ти казвам, че трябва да си намериш мъж, който да ти стои безработен вкъщи и да го гледаш как попръцква на дивана и ти “краси живота” само с безусловно присъствие. Но един ден, дори и сега да се съмняваш, че някога ще дойде такъв момент, няма да искаш да си повече сама (и то вече като куковица, защото жените в по-напреднала възраст са по-отчаяна гледка дори от мъжете, ако са сами) и ще ти се иска да имаш мъж, че даже ще си готова и да му переш мръсните гащи и чорапи само и само, за да го впечатлиш и задържищ, защото на 40+ като станеш cougar ще правиш и най-отчаяните неща, за да задържиш някого до себе си. (Подчертавам, че всичко по-горе са хипотетични ситуации и предположения без значение дали са за теб или за някоя друга рандом жена, така че не приемай по-горнито като “специално мнение за теб”

Дали искам или не искам някой до себе си от една страна, не мога да направя много по въпроса, не обичам дълбоките връзки, да се потя и да се съобразявам с желанието на другия (да се жени, да живеем заедно и т.н.),имам особена работа и не ми се излиза от зоната на комфорт. Звучи безкрайно егоистично, но това е положението. Говоря за себе си, другите не мога да им гадая желанията.
    По принцип в една връзка никой не е казал, че трябва да спреш да се съобрязяваш със себе си повече от колкото с другия. Даже в идеалния случай трябва да се чувстваш така както би се чувствала и като си сама. Връзката не е, за да си дишате пръдните и да не си давате свобода един на друг за друго, а за много други неща. Всеки бил във връзка може да изброи ги изброи тези много “други неща” като случки, преживявания, ситуации, позонаването на един друг човешки характер по-добре от колкото опознаването му, ако той/тя му беше “просто приятел/ка”. Освен това не е необходимо да прекараш целия си живот само с един човек... Но да не задълбаваме темата точно тук, че съвсем ще се изместим в off-topic
    Имам искрено съчувствие към Грозния, че заради външния му вид и финансовите възможности, се отнасят така с него, надявам се да намери това, което търси.
    Гледах този клип наскоро и се сетих за Грозния. В крайна сметка момчето си намира приятелка и са щастливи заедно.
    https://m.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA

Голям фен Аватара на Knispel666
    Фъзито като удари 40-така дали ще стане от онези откачени лелки стари моми дето гледат по 10 котки?

ПП: Това и за дримока е релевантен въпрос

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Фъзито като удари 40-така дали ще стане от онези откачени лелки стари моми дето гледат по 10 котки?

ПП: Това и за дримока е релевантен въпрос
    И ти какво, предлагаш им се, като техния спаситeл, млад младоженец (а може би вече не толкова млад)?

Какви условия за живот им предлагаш, освен, че им са осигурени леки-наркотици?
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 11:20

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Какво искаш да кажеш с това, че околните са те били отписали? Предполагам, че с парите, които печелиш си се устроила доста добре като за млад и самостоятелен човек без семейство и хора пиявици (независимо дали на енергия или пари) около теб, така че където и да се намираш, би трябвало нищо да не ти пречи да разгърнеш потенциала си. Или това са някакви оправдания тип “някъде там едни гадни хора са много виновни и жестоко ме прецакаха”.
    Моите родители имаха болни амбиции към мен и като разбраха, че не мога да съм това, което те искат по едно време не спираха да мърморят "ама тя само кибичи пред компютъра", "тя рисува такива гнусни неща". Имаше неща и за които са прави като "тя от толкова години си реже вените", "нашата е сатанистка" и т.н. Сега те нито ми се обаждат, нито ми отговарят на обажданията. Не съм ги виждала от 6 години.
    Не мога да се видя от страни, но правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие, и не спирам да се развивам в желаната от мен област.

А колкото за бъбрека, не ти казвам, че утре ще срещнеш такъв, а просто, че принципно нищо не пречи някой ден, може и след 30, в живота ти да се появи някой, който така да се привърже към теб, че да е склонен и това да направи независимо дали се съмняваш в това сега или не. Животът е странен и не може да го обобщиш само с грозните му страни. Например има някаква причина, че сега имаш талант и можеш да си позволиш да си самостоятелна докато (предполагам) до вчера си била в трудно детство/юношество.
    Ами надявам се, макар, че през една паст от годината пътувам и не се задържам на едно място, а всичките ми приятели за по-скоро други художници с които правим проекти заедно и имаме тема за разговор. Малко ми е трудно да си представа някой да се привърже към мен за толкова кратко време, но кой да ти обади, всичко е възможно.
    Тези неща за парите, работата и т.н. не са ми паднали отгоре ами започнах да се занимават от малка и съм положила много жертви и труд. Има хора с много по-ужасно детство, но моето беше мизерно със сигурност.

Ако гледаш хардкор-материалистически на нещата и предпочиташ обективната истина за теб да се свежда до “всички в крайна сметка са грозни от вътре, всичко се прави с корист и цели и всичко е лишено от смисъл освен парите”, тогава сама ограничаваш опита, който може да извлечеш от житейския си път, който за съжаление ще изпиташ само веднъж.
    Слушам самата музика, защото ми помага да си изкарвам гнева, не мога да правя чак толкова глобални изводи и да слагам всеки човек под общ знаменател. Живея от ден за ден. Един ден не има, друг ден ме няма.

Звучиш сякаш си мислиш, че на 20 вече си “превъртяла играта”. Инатливостта ти да мислиш, че нещата са вече финито за теб/ти си изпята песен или нещо такова е някакъв период. По-натам ще се върнеш след 10 години да си четеш мненията и представи си, ако тогава си тотално различен човек. Мислите ти тук в момента остават като капсула на времето, така че казвам всичко това не, за да ти правя анализ или давам съвети, а просто ако в действителност си направиш някой ден “разходка в миналото” и видиш дали в това, което казвам не съм се оказал прав... Както и да е, схващаш идеята...
    Това е защото, страдах от много мрачни и самоубийствени мисли (и все още е така), можех да се разделя с живота си по всяко време, но сатанинската библия определено в един момент спаси живота ми. Там е обяснено за самоубийството и ми вдъхна някаква надежда, че мога да продължа още. Другото е, че се движех на много бързи обороти и можех на 15 да рисувам неща и да правя mod-ове на игри, които на 19 другите можеха.

Би било интересно да се върна след 10 години и да се видя. Ето, има хора които са тук от повече от 10 години и как се завръщат след много дълго отсъствие.

Но един ден, дори и сега да се съмняваш, че някога ще дойде такъв момент, няма да искаш да си повече сама (и то вече като куковица, защото жените в по-напреднала възраст са по-отчаяна гледка дори от мъжете, ако са сами) и ще ти се иска да имаш мъж, че даже ще си готова и да му переш мръсните гащи и чорапи само и само, за да го впечатлиш и задържищ, защото на 40+ като станеш cougar ще правиш и най-отчаяните неща, за да задържиш някого до себе си. (Подчертавам, че всичко по-горе са хипотетични ситуации и предположения без значение дали са за теб или за някоя друга рандом жена, така че не приемай по-горнито като “специално мнение за теб”
    Ако доживея до тогава, разбира се. Ако не от самоубийство, то ще е от това как кибича пред компютъра по 14 часа на ден, начина на хранене, болките в гърба и очите и т.н

Поне ако спра да публикувам и не се появя пак на моето няколкогодишно отсъствие ще знаете защо.

По принцип в една връзка никой не е казал, че трябва да спреш да се съобрязяваш със себе си повече от колкото с другия. Даже в идеалния случай трябва да се чувстваш така както би се чувствала и като си сама. Връзката не е, за да си дишате пръдните и да не си давате свобода един на друг за друго, а за много други неща. Всеки бил във връзка може да изброи ги изброи тези много “други неща” като случки, преживявания, ситуации, позонаването на един друг човешки характер по-добре от колкото опознаването му, ако той/тя му беше “просто приятел/ка”. Освен това не е необходимо да прекараш целия си живот само с един човек... Но да не задълбаваме темата точно тук, че съвсем ще се изместим в off-topic
    Не може да си един и същ във връзка и сам. Най-първият ми пример е, че не можеш да изглеждаш като свиня, трябва физически и психически да се поддържаш за човека до теб. Но връзките са уникални и не мога да кажа нещо на 100% окончателно.

Гледах този клип наскоро и се сетих за Грозния. В крайна сметка момчето си намира приятелка и са щастливи заедно.
    https://m.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA
    Та са много редки случаи, но не искам да задълбочавам.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И ти какво, предлагаш им се, като техния спаситeл, млад младоженец (а може би вече не толкова млад)?

Какви условия за живот им предлагаш, освен, че им са осигурени леки-наркотици?
    Аиде почнахме с пазарлъците Какви условия ти трябват ве, циганките живеят в катуни и раждат по 10 деца, ти искаш едва ли не да имам яхта и имение за 10 милиона Е, условията ми не са кои знае кво, но имам апартамент, имам кола, имам работа, кво повече ти трябва. Не съм Ален Делон, но пък и ти съмнявам се да си топ-модел мис Плеймейт така че, ще трябва взаимно да се прежалим . Идваш да живееш у нас, ще пошим козинка, ще надуваме метъл на съседите, малко филми на ужасите, netflix and chill и така.

Мега фен
    Аиде почнахме с пазарлъците Какви условия ти трябват ве, циганките живеят в катуни и раждат по 10 деца, ти искаш едва ли не да имам яхта и имение за 10 милиона Е, условията ми не са кои знае кво, но имам апартамент, имам кола, имам работа, кво повече ти трябва. Не съм Ален Делон, но пък и ти съмнявам се да си топ-модел мис Плеймейт така че, ще трябва взаимно да се прежалим . Идваш да живееш у нас, ще пошим козинка, ще надуваме метъл на съседите, малко филми на ужасите, netflix and chill и така.
    Предпочиташ мен пред тях, не съм го очаквал - сега вече съвсем няма да ти вържат.

Не мога да повярвам, най-накрая си преодолял вътрешните ти съмнения, че може би си гей.

Предпочиташ мен пред тях, не съм го очаквал - сега вече съвсем няма да ти вържат.

Не мога да повярвам, най-накрая си преодолял вътрешните ти съмнения, че може би си гей.
    Оу, wtf, явно безсънието си казва думата, мислех си че това е отговор на Фъзито. Fuck

Мега фен
    Оу, wtf, явно безсънието си казва думата, мислех си че това е отговор на Фъзито. Fuck
    дейба тва подсъзнание, кво да праиш
    Но всички го подозирахме, спокойно.

Ей добре че се обърках и аз един път, та да има и ти веднъж кво да напишеш против мен.

Мега фен
    Моите родители имаха болни амбиции към мен и като разбраха, че не мога да съм това, което те искат по едно време не спираха да мърморят "ама тя само кибичи пред компютъра", "тя рисува такива гнусни неща". Имаше неща и за които са прави като "тя от толкова години си реже вените", "нашата е сатанистка" и т.н. Сега те нито ми се обаждат, нито ми отговарят на обажданията. Не съм ги виждала от 6 години.
    Не мога да се видя от страни, но правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие, и не спирам да се развивам в желаната от мен област.
    По-добре е от 40 годишна принцеса, дето още живее при родителите си и изобщо дори и не й минава през акъла да везем да се пробва да живее сама на квартира примерно.

anonymous1043668
    Guest
    По-добре е от 40 годишна принцеса, дето още живее при родителите си и изобщо дори и не й минава през акъла да везем да се пробва да живее сама на квартира примерно.
    Не искам да соча с пръст, но е срамно да си напълно работоспособен и да разчиташ на родителите си да те гледат.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    То е срамно и да си режеш вените и да мислиш за самоубийство, но... Всеки с проблемите и разбиранията си.
    Каква файда да се издържаш сама, ако всеки ден мислиш как да се ликвидираш?
    Според мен човек е така устроен, че да му пука за някого, за това и не си права, че никой никога не би се пожертвал за теб. Точно това придава някакъв смисъл на живота, да знаеш, че си нужен на някого. Всеки прави жертви за да осмисли живота си.

anonymous1043668
    Guest
    То е срамно и да си режеш вените и да мислиш за самоубийство, но... Всеки с проблемите и разбиранията си.
    Еми аз заради това го казвам в анонимен форум а не на площада примерно... шибаняк

Каква файда да се издържаш сама, ако всеки ден мислиш как да се ликвидираш?
    Според мен човек е така устроен, че да му пука за някого, за това и не си права, че никой никога не би се пожертвал за теб. Точно това придава някакъв смисъл на живота, да знаеш, че си нужен на някого. Всеки прави жертви за да осмисли живота си.
    То едното какво общо има с другото?
    Добре бе, като толкова разбираш, кой би се пожертвал за мен? Кой? Ти ли, защото аз дълбоко се съмнявам?

Ако доживея до тогава, разбира се. Ако не от самоубийство, то ще е от това как кибича пред компютъра по 14 часа на ден, начина на хранене, болките в гърба и очите и т.н

Поне ако спра да публикувам и не се появя пак на моето няколкогодишно отсъствие ще знаете защо.
    Какво те спира от това да се самоубиеш?
    Ако все пак се стигне до рязане на вени, запомни - Across the street is for attention, down the road is for results

А и да питам, ако се решиш на такова нещо, може ли да те бодна преди това? Жалко ще е пиченцето ти да иде за червеите. https://www.youtube.com/watch?v=3sEVT_rV_dM
    Последно редактирано от Knispel666 : 04-12-2020 на 17:09

Мега фен
    Има хора, дето искат някой да се жертва и да умре заради тях, че да се почувстват щастливи.
    Някой с друго перверзно желание, освен докторчето – за него вече знаем, че иска да ни изтреби всичките.

Всичко е точно.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 17:09

Мега фен
    А и да питам, ако се решиш на такова нещо, може ли да те бодна преди това? Жалко ще е пиченцето ти да иде за червеите. https://www.youtube.com/watch?v=3sEVT_rV_dM
    Че нихилист, като тебе не е ли никрофил ве? - Какви са тия задръжки в тебе не мога те разбера.

ПП: Докторе по перверзни желания няма кой да те бие, водиш в класацията, изтреба рибата.
    Ама много ме кефи как в същото време жените се отвръщават от тебе. :
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 17:21

anonymous1043668
    Guest
    Какво те спира от това да се самоубиеш?
    Ако все пак се стигне до рязане на вени, запомни - Across the street is for attention, down the road is for results

Ти си рядко прост, мойто момче

Вземете се с defend-ъра и стига сте писукали

Дефенди какъв е тоя аватар ве? Да не ти се е скарала майка ти нещо ?

Ти си рядко прост, мойто момче

Вземете се с defend-ъра и стига сте писукали
    FUCK THE WHALES, SAVE THE PUSSAY

Eми така е, черния хумор е като краката, някои хора просто нямат.

Че нихилист, като тебе не е ли никрофил ве?
    Ми не, не съм. Труповете не крещят, не се борят и не се опитват да избягат. Някакси ми убиват желанието тия особености. Major turn-off, не мерси.

Мега фен
    Дефенди какъв е тоя аватар ве? Да не ти се е скарала майка ти нещо ?
    Тва е сюрреалистичен, фантазен образ на тебе и жена ти, в друг живот, на далечна планета в някоя друг паралелен квантов свят от милиарди други възможности, ве.
    Последно редактирано от defender : 04-12-2020 на 17:26

anonymous1043668
    Guest
    Тва е сюрреалистичен, фантазен образ на тебе и жена ти, в друг живот, на далечна планета в някоя друг паралелен квантов свят от милиарди други възможности, ве.
    По-скоро алтернативна вселена където ти си жена и сте заедно с Knispel

не мога

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Еми аз заради това го казвам в анонимен форум а не на площада примерно... шибаняк
    Аз пък мислех, че сатанистите сте некви много отворени пичуи, не ви е срам от нищо, и не ви пука от никого. А то им бил нужен специален анонимен форум в който да споделят тревогите си...

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw
    Добре бе, като толкова разбираш, кой би се пожертвал за мен? Кой? Ти ли, защото аз дълбоко се съмнявам?
    Не е нужно да съм аз, само за да ти докажа, че е така. Сега, ако ти постоянно обясняваш пред хората как се справяш със всичко сама и нямаш нужда от нищо и никого и си ок става по-различно. Едва ли някой ще тръгне да помага там където се смята, че няма нужда от помощ и е нежелан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си