- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Уважаеми администратори, ще го кажа тогава директно: не подценявате ли по този начин интелекта на днешните тийнеджъри и по-конкретно онази част на аудиторията, която не се интересува само от разрел “секс”, а има малко по-разлимни интереси и се чуди къде да намери място, където да разгледа и да сподели какво смятат по теми като мистика, оклутизъм, езотерика и други неща, които вие през цялото време може съвсем прозрачно да набюдавате и да спрете, ако видите нещо толкова притеснително и нередно? В темата, която аз лично следя от-до, не видях никъде нищо “по-така”, заради което да пресечете разговора и скастрите хората. За Вас, може би през призмата на родители (знам ли, възможно е да сте) това сигурно са “измишльотини”, (ако така мога да ги нарека), с които Вие не бихте предпочели децата Ви да не се занимават, защото Ви е достатъчен самия факт, че темата е с нестандарнтни име. Не може ли просто да отключите темата и да видите как ще се развие от колкото “просто да си решите” какво е най-добре, защото темата не е за православната вяра например?Виждам, че за нея нямате проблем, въпреки че в нея често стават конфликти между вярващи или не, далеч по-вадещи очите от каквото и да било с първата. Има си хора от тук, които си разглеждаме раздел “философия и религия” и вие буквално ни пъдите така. В кои други раздели да се пренасочим като темите постоянно се трият или заключват? Наскоро писах в една тема в “политика”, в която спорихме за режимите на управление. И тя изчезна, въпреки услилията и пропиляното време за набиране на смислен текст... Смислени дискусии се прекъсват, а напълно безмислени минават някак си между капките... Просто изказвам мнение, нищо лично нямам против работа Ви. В крайна сметка вие сте “правителството” и вие решавате “как да бъде тук”, но все пак се поставете понякога и на мястото на авторите и четете темите от-до по същия начин и като тях, за да прецените по-добре дали нещо трябва да се заключи или изтрие. “Правосъдието” не бива да е на сляпо и набързо взето решение...
Моля? Не мисля, че така е редно да се отнасяте към една от най-активните теми тук.
Пък и нека да си го признаем - тук тийнейджъри не влизат.
Също така теми като "Проблем със свършването" и "имам нещо неизвестно по половия си орган" са подходящи така ли? А други религиозни теми като "Православие" стоят с години. Ще ви помоля да спрете да съсипвате повече форума и да върнете темата, защото тя не нарушава правилата и е една от движещите сили на форума.