- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Не. По принцип ефекта на марихуаната е най-силен в първия половин час. След това следва един-два часа период на бозене, в който си отпуснат и всичко е доста приятно за правене - храната е по-вкусна, музиката е 10 пъти по-приятна за слушане, секс, каране на кола - абе всичко е просто по-удовлетворяващо. А иначе газ раздавам само когато се изнервя. Иронията в случая мисля е, че ако всички хора пушеха само коз, агресията по пътищата и катастрофите щяха да намалеят значително.
https://youtu.be/nyQdZ0cKKg8?t=202
Все си мисля, че в писането на правилата за движение по пътищата, участват квалифицирани психолози, които много добре разбират как действат упойващите и наркотични вещества върху способността за шофиране.
Или мислиш, че в писането на законите за движение по пътищата има конспирацийка?
Ти едва ли не, изкарваш, че тези дето пушат трева, са доста по-адекватни от тези дето нямат зависимост и могат да си контролират емоциите и да се чувстват добре и без нея.
Тревоманите според мен са нещо подобно, като чалгарите, но тук ролята на чалгата изиграва пушенето трева. Не ли?
Последно редактирано от defender : 04-21-2020 на 15:14