.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    M****, Ако някой са го кръстили Иван/Йорданка или Джордж/Гери-Никол - това е избор на родителите и не смятам, че е повод за дискусия, 'щото не е моя работа. Както искаш го разбирай, на мен ми е интересно да чуя какво правят другите, които пишеха тук. Единствено за редно, сметнах да кажа, какво аз правя и какво се случи с мен.

Между другото има много хора, които се женят за чужденци, както и за сънародници в друга държава. Не е нещо, което смятам да коментирам тук. Любов и щастие не са за 'хвалба'(независимо от етнос, националност и други фактори), както в случая ти интерпретираш 4 думи от моето изречение. Нищо лично, просто не си прав/а.

Нещо интересно да споделиш за твоя живот? Анонимен е форума все пак.

dreamwalker, мерси много. Дано и при теб са добре нещата. Как си?

RedArmy, мерси много. Пожелавам ти да имаш, каквото искаш! Пък, ако не, винаги има втори опит. Сещам се за една майка, която родила 6 или 7 сина, преди да дойде момиченце. Писаха я по таблоидите. Децата и' бяха от хубави по-хубави, но поне малката ще има много батковци, които да тормози докато расте.

Всъщност не бих се съгласила с последното ти изказване. В Малта забелязвам, че повечето мъже (от различни националности) се радват изключително много и на момичета. Може би Италианците са по-подобни на нас, като манталитет и повечето желаят да имат син(няма значение дали първо или второ дете, просто да има едно мъжле). При тях също е голяма гордост да се 'продължи' фамилията.
    *сън*

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    dreamwalker, мерси много. Дано и при теб са добре нещата. Как си?
    Както винаги, мерси, че попита.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си