.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 219

Hybrid View

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Грозен, какво си се захванал с Червената Армия? Не стига, че нормалните потребители сме една шепа, а искаш и него да изгониш. Всеки с мнението си. не можеш да убедиш един човек в нещо, в което вярваш ти. Пробвал съм - не става.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Грозен, какво си се захванал с Червената Армия? Не стига, че нормалните потребители сме една шепа, а искаш и него да изгониш.
    Нормалните потребители сме една шепа наистина, но как иначе да приобщим другаря Исаев към нашата група (на нормалните потребители)?! Аз поне правя опит, пък той като не ще - негова си работа ! И съвсем не искам да го изгоня - напротив! Неколкократно най-учтиво го приканвам да поспорим по неговите налудничави теории, но той отказва, избягва въпросите и бяга по тъча !
    Всеки с мнението си. не можеш да убедиш един човек в нещо, в което вярваш ти. Пробвал съм - не става.
    Дори да не успея да убедя него, аз ще покажа на всички останали колко несъстоятелни са твърденията му и ще избавя другите от изпадане в неговите заблуди. Тогава вече мога да спя спокойно !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Нормалните потребители сме една шепа наистина, но как иначе да приобщим другаря Исаев към нашата група (на нормалните потребители)?! Аз поне правя опит, пък той като не ще - негова си работа ! И съвсем не искам да го изгоня - напротив! Неколкократно най-учтиво го приканвам да поспорим по неговите налудничави теории, но той отказва, избягва въпросите и бяга по тъча !
    Дори да не успея да убедя него, аз ще покажа на всички останали колко несъстоятелни са твърденията му и ще избавя другите от изпадане в неговите заблуди. Тогава вече мога да спя спокойно !
    E като не иска, защо се опитваш? Насила хубост не става. Абсолютно всеки един има право на мнение. Той си има някакви негови вярвания, ти си имаш свои. Няма смисъл да си хабиш думите. Той като иска, сам ще каже "Да, така е" или "Не, не е така". Понякога, не можеш да приобщиш даден човек към групата.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Понякога, не можеш да приобщиш даден човек към групата.
    Няма значение! Дори да не го приобщя, и да се "проваля" в тази своя мисия, успехът ми в другата е гарантиран:
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си