- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заслужава ли си да бързаш.
Всъщност се оказа прав.
Мега жалкаря съм.
Писахме си цяла вечее и кво ми хрумна да я питам да ли ме е излъгала за това да ли си има приятел и нейния отговор беше:
Защо си помисли че мога да те лъжа?
И казах защото виждам че понякога отговаряш бавно или изобщо не влиза с часове в инстаграма:
- ако си имах гадже нямаше да си пишем в момента, но щом ме питаш да ти кажа че аз нямам намерение за повече от ФР.
..
Дори не ми даде шанс да я поканя навън а вече е изградила мнение з амен..
.. защо нямаш намерение за нещо повече? В момента илимпросто конкретно с мен:!
Добричък си иначе мога да те према конкретно теб като приятел..
Попитах и това: добре първо/второ впечатление окей, но защо не ми даде шанс да ме опознаеш що за стока съм..?
Изчерпа лимита си с въпроси, аз ти отговорих на важните..
Е балък съм си де. Балък..
Разирасе че ще се окажа прав! Казах ти, че е тъпа кифла! За каква се помислила, че да ти отговори така?:
18 годишна пикла ще ти отговаря така все едно е в каквато и да било позиция над теб в живота?! Какво е постигнала освен тъпия си инстаграм профил, който непознати използват, за да се самозадоволяват, че да има такова високо самочувствие?Първоначално написано от Миндил
Да, ако не си я блокнал след този отговор и си продължил да й вдигаш самочувствието на принцеса си жалък, да!
Постави ли я по някакъв начин на място, за да не си мисли, че може да мачка хората като теб или сниши глава и продължи да й пишеш, за да й качваш акциите?
Поуката ти е следващият път да не се занимаваш с пикли и да ги поставяш вендага на мястото им! Това ще ти е като упражнение по самочувствие