.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Всъщност се оказа прав.
    Мега жалкаря съм.

Писахме си цяла вечее и кво ми хрумна да я питам да ли ме е излъгала за това да ли си има приятел и нейния отговор беше:
    Защо си помисли че мога да те лъжа?
    И казах защото виждам че понякога отговаряш бавно или изобщо не влиза с часове в инстаграма:
    - ако си имах гадже нямаше да си пишем в момента, но щом ме питаш да ти кажа че аз нямам намерение за повече от ФР.

..

Дори не ми даде шанс да я поканя навън а вече е изградила мнение з амен..
    .. защо нямаш намерение за нещо повече? В момента илимпросто конкретно с мен:!

Добричък си иначе мога да те према конкретно теб като приятел..

Попитах и това: добре първо/второ впечатление окей, но защо не ми даде шанс да ме опознаеш що за стока съм..?
    Изчерпа лимита си с въпроси, аз ти отговорих на важните..

Е балък съм си де. Балък..

Супер фен Аватара на TrollFactory

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от Gre33en Виж мнението
    Всъщност се оказа прав.
    Разирасе че ще се окажа прав! Казах ти, че е тъпа кифла! За каква се помислила, че да ти отговори така?:

Цитирай Първоначално написано от Миндил
    18 годишна пикла ще ти отговаря така все едно е в каквато и да било позиция над теб в живота?! Какво е постигнала освен тъпия си инстаграм профил, който непознати използват, за да се самозадоволяват, че да има такова високо самочувствие?

Мега жалкаря съм.
    Да, ако не си я блокнал след този отговор и си продължил да й вдигаш самочувствието на принцеса си жалък, да!
    Постави ли я по някакъв начин на място, за да не си мисли, че може да мачка хората като теб или сниши глава и продължи да й пишеш, за да й качваш акциите?

Писахме си цяла вечее и кво ми хрумна да я питам да ли ме е излъгала за това да ли си има приятел и нейния отговор беше:
    Защо си помисли че мога да те лъжа?
    И казах защото виждам че понякога отговаряш бавно или изобщо не влиза с часове в инстаграма:
    - ако си имах гадже нямаше да си пишем в момента, но щом ме питаш да ти кажа че аз нямам намерение за повече от ФР.

..

Дори не ми даде шанс да я поканя навън а вече е изградила мнение з амен..
    .. защо нямаш намерение за нещо повече? В момента илимпросто конкретно с мен:!

Добричък си иначе мога да те према конкретно теб като приятел..

Попитах и това: добре първо/второ впечатление окей, но защо не ми даде шанс да ме опознаеш що за стока съм..?

Е балък съм си де. Балък..
    Поуката ти е следващият път да не се занимаваш с пикли и да ги поставяш вендага на мястото им! Това ще ти е като упражнение по самочувствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си