.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 325

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами не го обожествявам, защото не гледам на това, като смисъл на живота ми, а като на подарък от Бога. Тоест гледам на жена си като на подарък, но не и като смисъл на живота ми.
    Ако не го обожествяваш, тогава какво те привлича в голото женско тяло? Не е ли похотта, сексуалната енергия в теб, която търси отдушник и го намира в даден сексуален обект и го идеализира, било то дупето, пичето, циците и т.н.? И тук под обожествяване имам предвид идеализиране, а не че гледаш на гъза на жена ти, като смисъл на живота си. Съвсем не за такова обожествяване става на въпрос и ти много добре го знаеш. Не се опитваи да се измъкваш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Ако не го обожествяваш, тогава какво те привлича в голото женско тяло? Не е ли похотта, сексуалната енергия в теб, която търси отдушник и го намира в даден сексуален обект и го идеализира, било то дупето, пичето, циците и т.н.? И тук под обожествяване имам предвид идеализиране, а не че гледаш на гъза на жена ти, като смисъл на живота си. Съвсем не за такова обожествяване става на въпрос и ти много добре го знаеш. Не се опитваи да се измъкваш
    Има мяра за удовлетворяване на телесните потребности, които не се грях. Да се радваш на жена си, която Бог ти е дал и е благоволил връзката ви при църковния брак не е грях. Защото в тази връзка има Божие благоволение.

Всъщност самият секс не е грях, грехът по скоро е в това да правиш секс с жена, която не е твоята жена ве в това е грехът.
    Последно редактирано от defender : 06-19-2020 на 23:24

Има мяра за удовлетворяване на телесните потребности, които не се грях..
    И къде точно е мярката? В библията да не би да има някаква скала или таблица за това колко точно да удовлетвориш телесните си потребности? Само мисионерската поза ли е позволена, или може и кучешката?

Мега фен
    И къде точно е мярката?
    Очевидно мярката е да правиш секс само с жена си ве, другото вече се превръща в похот.

В смисъл ти не можеш да издържиш без секс и Бог ти позволява да имаш жена, ама ти вече искаш да правиш секс и други жени, и Бог ти казва, е човек, това вече е явно признак на някакъв психичен проблем и зависимост, лекувай се, защото колкото и жени да имаш, това няма да те оправи, а само ще влошава още нещата.
    Последно редактирано от defender : 06-19-2020 на 23:37

Очевидно мярката е да правиш секс само с жена си ве, другото вече се превръща в похот.

В смисъл ти не можеш да издържиш без секс и Бог ти позволява да имаш жена, ама ти вече искаш да правиш секс и други жени, и Бог ти казва, е човек, това вече е явно признак на някакъв психичен проблем и зависимост, лекувай се, защото колкото и жени да имаш, това няма да те оправи, а само ще влошава още нещата.
    А довчера говореше колко секса не бил важен - сега пък не си можел да издържиш без него. Аиде бягаи от тука. Гънеш се като настъпан червеи и напълно игнорираш цитатите, които постнах, където се говори точно за похотта сама по себе си, за плътските страсти и въздържането от тях като път към Бога, без значение дали е с жена ти или с друга (очевидно към друга е по-зле, но не това е същественото).
    А ако не можеш без секс и бог ти позволява да си похотлив и перверзен колкото си искаш, стига да е със жена си, тогава какъв е смисъла от 2000 годишната традиция на християните, и особено на християнските монаси, да се въздържат от секс и да се покаиват за сексуалните си помисли?

Мега фен
    А довчера говореше колко секса не бил важен
    Значи ти ме пита, какво ще правиш, ако се ожениш за жена, която няма добри сексуални умение и аз ти казах, че това е второстепенно, защото няма да избирам жена си според сексуалните й умения, нужно е просто да е жена и да иска да прави секс, където да бъде себе си, без значение колко е изкусна в секса. Точно ти си тоя, дето ся хитрее ве.

Секса не е важен в смисъл, че не е смисъл на живота ми, че той да е в основата на това как да живея и прекарам живота си.
    Последно редактирано от defender : 06-19-2020 на 23:59

Значи ти ме пита, какво ще правиш, ако се ожениш за жена, която няма добри сексуални умение и аз ти казах, че това е второстепенно, защото няма да избирам жена си според сексуалните й умения, нужно е просто да е жена и да иска да прави секс, където да бъде себе си, без значение колко е изкусна в секса. Точно ти си тоя, дето ся хитрее ве.
    А ако е прекалено изкусна в секса и те съблазнява като пълна мръсница, тогава какво ще правиш в лицето на това небогоугодно поведение

Всъщност самият секс не е грях, грехът по скоро е в това да правиш секс с жена, която не е твоята жена ве в това е грехът.
    Не знам ама аз от това, което чета като цитати от Библията, струва ми се че всеки секс за удоволствие е проява на похот и низки страсти, тоест изкушение идващо от Дявола, а единствено секса с цел създаване на поколение не е греховен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си