.
Резултати от 1 до 25 от общо 325

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Явно не си разбрала високопарните ни изказвания, щом смяташ че твърдя че секса по някакъв магичен начин разкрива истинската същност на всеки. Ако не друго, даже е обратното или поне може да бъде използвано в обратен начин особенно от жените, щото един мъж след като половин литър кръв му е напуснала мозъка и е отишла в пениса, малко вероятно е да получи някакво просветление, а напротив - доста лесен е за манипулиране. Това което имах предвид е друго - че с един човек, докато не стигнете до ниво на интимност в което да правите секс, шанса да надникнеш зад маската му, било то чрез наблюдения или чрез споделяне от тяхна страна, е по-малък отколкото ако изобщо не стигате до това ниво. Тук естествено си говорим за сериозна връзка, а не за връзка от типа fuck buddies, тъи като темата която се заформи тук беше за предбрачния секс. Може би единственото уточнение, което пропуснах да направя и за което ще възприема донякъде критиката ти, е че не уточних за коя маска става въпрос, а именно тази по отношение на сексуалноста, която обаче е доста тясно свързана и с останалите маски и е доста решаваща, особено що се отнася за бъдещ, потенциално доживотен партньор. А господата тук заяваваха, че едва ли не ще опознаят една жена по-добре ако не са правили секс с нея, отколкото ако са, което е статистически грешно. С това съвсем не намеквам, че правенето на секс им гарантира някакво познание за човека насреща.

ПП: Моя е грешката, I stand corrected.
    Докторче, ако се опитваш използваш секса, като детектор на лъжата, нито една жена няма да иска да си легне с тебе ве.

За какво толкова много искаш да опознаеш психопортрета на жената си, притесняваш ли се, тва дори мисля, че е по-скоро женско начинание.

Дето веднъж ми каза една позната за приятели си: той си хърка на леглото, аз рева и съм седнала да мисля. Много се замислил нещо при тоя секс ве.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2020 на 20:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си