- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз, мен и моя милост
Какво искаш да кажеш? Според мен ти пък си лишен от уважение тотално, защото се изглагаш като глупак навсякъде, където до сега съм те засякал да пишеш. Мненията ти рядко минават нивото на бариерата, над което може да се каже, че имат някакъв смисъл. В повечето случаи докато ги чете нормален човек има чувстовото, че са писани от човек с множество дефицити и затруднения в интелектуалния си капацитет. Доказано не можеш да боравиш с малко по-сложни езикови средства и обвиняваш другите в неща, които ти самият правиш (фейк профили). Освен това си и облъчен с комунизъм, което не ти е простило и си останал недоразвит, беден и оскотял. Съжалявам те, какво повече мога да ти кажа?
Последно редактирано от TrollFactory : 06-27-2020 на 09:12
Че ще се самоубиеш някой ден, заради психическите си отклонения, например. Не се ли виждаш - четящ по цял ден сайтовете (в което няма нищо лошо, освен ако това не ти беше единственото занимание) нещастник, който не познава даже и миризмата на жена. Вероятно направил го с някоя к*рва за пари, но някакси не ми се вярва. По-скоро стоиш у вас и гледаш с кого да се заяждаш. И чувстваш душевен оргазъм от това колко си велик по форумите и как въображаемите ти "дружки" ти се "възхищават". А всъщност си един нещастник, ако ще и милиони да имаш, ти си нищо. Осъзнаваш ли го? Ти си един форумен трол и това те радва, това ти е единствената радост, малкото, което ти е останало. Като пропадне и форума изцяло (а той натам отива), ще си теглиш куршума, сигурен съм. Какво работиш всъщност? Хахаха.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
.
Много ме забавляват предположенията ти, защото разкриват комплексите ти в живота и истинската ти същност на прост бедняк както битово, така и духовно. Няма какво да ти се сърдя. Все пак “битието определя съзнанието”. Историите ти, за да се докажеш като сексуален терминатор в сравние с останалите пробутвайки до пръсване Елисавета като доказателство да твоята успялост в любония живот са ултра смешни и нещастни, а ти не се спря да играеш тази жалка в роля...
Пп. Понеже се интересуваш какво работя... Еми “кпиталистически неща”, другарю! “Пинизлийски!”. Опредлено над капацитета ти и дори и с три свои живота да разполагаш, пак няма да ме стигнеш.![]()