Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
Мислиш ли, че е твърде финно? Стани жена, или по-скоро се образовай малко в обратния случай, защото Особено лятото са толкова финни, че направо да ги видиш от километри. И е супер красиво, няма що.

Сериозно ли си избираш жена заради това дали има или няма косми? И как си носи косата?
Не прочетох нищо, което да описва характера на човека. Явно искаш да ти харесва само на външен вид и перфектната жена за теб е точно определен външен вид.

Успех с търсенето.
Ако не си трол естествено.
Не е вярно. Косъмчетата по краката на повечето момичета не се забелязват освен ако не погледнеш от близо краката на момичето. От 5-6 метра дистанция иначе не се виждат от по-далече.

И да! Държа да има косми отдолу. Искам да има буйно окосмена и натурална катеричка. Това е единствената нормална катеричка и всичко друго е извращение. Вече казах, че обръснатите момичета са ужасно гнусни. Приличат отдолу на смачкана мекица и в най-добрия случай на пластмасова кукла.

И не ща да е с дълга коса. Не ми харесват дългокосите. Искам да е с коса между ушите и врата и с един хубав голям бретон отпреде. Особено не ми харесва когато я носят на опашка. Ужасно е. Толкова не сладки и толкова скучни, антипатични и неженствени са ми момичетата с опашка. Не мога да си предствавя колко ще пречи на секса тази ужасна голяма грива. Не искам да гледам как постоянно си я наглася с ръцете в удобна позиция, да и я затискам в леглото и по трудно ще сменяме позите така. Момичетата с къса коса и с бретон имат вид на по добри и по сексуални момичета.
Дългата коса не е хубава, но всички ходят с такава с много малки изключения рядко се срещат с друга. Този свят е толкова объркан. Вече навсякъде по света белите момичета ходят с дълги коси и на всичкото отгоре без бретон даже с много малки изключения.Само азиатките ходят с други коси. И тези са обикновенно тези с натуралните катерички.
Просто светът вече не същият какъвто е бил преди 35-40 години. Вече всички са като зомбита с промити мозъци и всичко е лайна и помия. Момичетата с готини прически изчезнаха тотално. Когато бях по малък се срещаха.