- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Никой не ме взема на работа
Не го слушай тоя трол отгоре. Има голям дефицит на акушерки в момента. Аз имам впечатления от първа ръка, познавам доста медицински работници, покрай майка ми. Потърси. Не си пропилявай годините, за да работиш като сервитьорка. Заплатите не са високи, но не са и недостатъчни. А и това ще ти е само началото, само прелюдията към истинския ти живот. Провери в "Селена", "Медлайн", "Държавна болница", "Окръжна". Все ще намериш. Специално за "Селена" съм чувал, че търсят АГ специалисти. Успех.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ако действително нещата бяха толкова прости както ги говориш, авторката изобщо нямаше да има настоящия си проблем. В акушерството работят главно лели на 50 +, които стоят до пенсия и за млади работа в този сектор почти не се освобождава. Раждаемостта на белите хора се е стопила до минимум и се раждат главно деца от малцинствата. Дори и някак си да стане акушерка, не виждам бляскава кариера, а работно място, на което е в постоянен страх дали няма да я бият както често се случва "някои от тези граждани" да правят с медицинските работници.