.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Vesellina Виж мнението
    По специалност съм акушерка,никой не ме упреква,че нямам работа. Като разделяне с приятеля ми имах предвид,че трябва да се върна в моят роден град,а аз просто искам да съм с него,не далеч от него. Аз просто се чувствам много отхвърлена от това,че никой не ме наема
    Не го слушай тоя трол отгоре. Има голям дефицит на акушерки в момента. Аз имам впечатления от първа ръка, познавам доста медицински работници, покрай майка ми. Потърси. Не си пропилявай годините, за да работиш като сервитьорка. Заплатите не са високи, но не са и недостатъчни. А и това ще ти е само началото, само прелюдията към истинския ти живот. Провери в "Селена", "Медлайн", "Държавна болница", "Окръжна". Все ще намериш. Специално за "Селена" съм чувал, че търсят АГ специалисти. Успех.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Не го слушай тоя трол отгоре. Има голям дефицит на акушерки в момента. Аз имам впечатления от първа ръка, познавам доста медицински работници, покрай майка ми. Потърси. Не си пропилявай годините, за да работиш като сервитьорка. Заплатите не са високи, но не са и недостатъчни. А и това ще ти е само началото, само прелюдията към истинския ти живот. Провери в "Селена", "Медлайн", "Държавна болница", "Окръжна". Все ще намериш. Специално за "Селена" съм чувал, че търсят АГ специалисти. Успех.
    Ако действително нещата бяха толкова прости както ги говориш, авторката изобщо нямаше да има настоящия си проблем. В акушерството работят главно лели на 50 +, които стоят до пенсия и за млади работа в този сектор почти не се освобождава. Раждаемостта на белите хора се е стопила до минимум и се раждат главно деца от малцинствата. Дори и някак си да стане акушерка, не виждам бляскава кариера, а работно място, на което е в постоянен страх дали няма да я бият както често се случва "някои от тези граждани" да правят с медицинските работници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си