.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Точно това е истинския мачок.
    Единственото "истинско" нещо в цялата тема е профилът на Мачока, който преди време наистина се е използвал от него.

Интересно ми е какво ли би накарало "истинският Мачок", да си отвори профила в отдавна западащ форум и да пуска подобна тема в него?

Начинът му на писане и комуникация с потребителите напомня ли ви на тези на истинския Мачок?! Защото на мен не!

Защо "истинският Мачок" изостави така неочаквано и внезапно темата си по същия начин по който я създаде?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Единственото "истинско" нещо в цялата тема е профилът на Мачока, който преди време наистина се е използвал от него.

Интересно ми е какво ли би накарало "истинският Мачок", да си отвори профила в отдавна западащ форум и да пуска подобна тема в него?

Начинът му на писане и комуникация с потребителите напомня ли ви на тези на истинския Мачок?! Защото на мен не!

Защо "истинският Мачок" изостави така неочаквано и внезапно темата си по същия начин по който я създаде?
    Може би все още изпитва някаква носталгия - все пак беше админ тук с години.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Ми той не кисне по цял ден като теб в тоя западащ форум.
    Ама по-интересно ми е ти, чиче, дето са на 35+ какво правиш в тийн западащ форум?
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си