- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ-ДНЕВНИКЪТ на форума!
Аз отново отправям призив към модераторите да се провери дали тя е била мой фейк и да се публикуват нещата тук!
Също да се публикуват фактите и за теб и Грозния. Нека всичко да излезе наяве.
Последно редактирано от RedArmy : 07-27-2020 на 07:06
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Никой възрастен човек, който е на работа тук, не би се занимавал със смешните ти интриги, които създаваш. Аз затова отдавна отправих призив другарката да дойде тук и сама да ти защити "честта". Има много неща, по които щеше да си проличи дали това си ти или не или дали "тя" си е тя. Фактът, че не откликна на тези покани е показателен, че си хванат да лъжеш като дърт комунист. Как така уж й стискаше да се регистрира само, за да те похвали и да се запознаете, а сега не й стиска да влезе втори път, за да те защити?
И какви толкова "факти" има да се публикуват? Така и не се научи, че аналитичната част не ти се отдава. Всеки твой пост показва абсолютна безпомощност на аналитичните ти способности щом продължаваш да твърдиш, че аз и някой друг сме едно и също лице.
Последно редактирано от TrollFactory : 07-27-2020 на 11:03
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Напротив, мнението ми е на напълно логично предвид фактите, че профилът на Елисавета беше изоставен толкова набързо и то общо взето веднага след като се регистрира и с идеалното съвпадение да го направи точно в момент, когато ти преживяваше пълен погром и беше открит огън към теб от всички посоки, за да ти се каже, че нямаш капацитет. Освен това, отсъствието на момичето не е доказателство, че това не си ти, а напротив, дори още повече подсилва съмненията, че се опитваш да не си проличи, че си ти.
И какви бяха за Бога бяха тези смешни обяснения “Тя ми каза да не ви се обяснявам...” и нейните нелепи включвания, за да те защити от нас, "злите антикомунисти и демократи"? И цялата история вместо да приключи, ти сам я продължи с пикантните си разкази как вече излизате заедно и ти дори пусна “специален епизод” тук от спалнята й и твърдеше, че пишеш от там в тийнпроблем в малките часове. И след като споделяше за ескалацията на вашата бурно развиваща се социалистическа любов с такъв ентусиазъм сякаш си малка ученичка, която пише за първото си “пижамено парти” в дневника си, не е справеливо сега да ни оставяш в невидение за по-нататък. Дори бихме се радвали за теб, другарю! Така че аз поне не виждам нищо лошо да опиташ докажеш твърдението си поне с някакъв опит. Иначе излизаш като пълен клоун, който се преструва на “социалистическия Казанова”, другарят Исаев, на когото само две изречения за комунизма във форума са му достатъчни, за да подмокри всяка една другарка от Отечествения фронт! А при това и 23 годишна, че и “рускинче”. Човек ще си каже, че обсъждаме класика на съветското кино и режисура, а не диагнозата на най-смешният 30 годишен комунист във форума, който е полу-безработен и толкова нелеп, че едва ли някога ще си намери жена (освен ако не си регистрира такава), защото не излиза от комунисическата си детска стая облепена с плакати с комунистически лозунги и портрети на будни комунистически дейци и герои и е вманичен по строй и време, което ако беше продъжлило едва ли сега щеше да има компютър, за да разказва всичко това. И вместо да се поогледа около себе ви и да излезе в реалността, той тъпче на едно място някъде в мрачното комунистическо минало, защото то резонира много добре с животът му, който е също по комунисически тъжен и окаян.
Оуу, завърнала се само заради теб? И те хвали колко си секси. Ако сега е на 23, това означава, че от 14 годишна те помни... И видиш ли, още тогава е била впечатлена колко "добре се аргументираш и си защитаваш мнението".
И в какво точно вярвате?
И няколко седмици по-късно вече имаме пламенна социалистическа любов:
Комедията е пълна!![]()
Последно редактирано от TrollFactory : 07-28-2020 на 15:44