.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Първо, обясняваш как заради кофти характера на мъжа, дето биел жена си и нямал нормални семейни отношение с нея, и как заради това се прецакала и психиката на дъщеря им, а в същото време си срещу моето становище.
    Това беше специално за Трола, къде се видя споменат в поста не знам..

Вие в момента с Трола и Грозния, защо си допадате и сте в една групичка - заради парите или заради характерите.
    Добре, че ги има, за да си говоря с някой адекватен в този форум!

Така и не ми отговори на въпросите, мишок!

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Дефендъре, ти имал ли си приятелка досега? Ама имам предвид истинска приятелка, а не измислени образи като Елисавета на другаря Исаев? Можеш ли да си позволиш такава?

Мега фен
    Така и не ми отговори на въпросите, мишок!

ПП: Трябва да си го заслужиш! Какво можеш да прeдложиш на един мъж-християнин.

Като че ли с нищо няма да може да му въздействаш. Не знам ко ше праиш
    Последно редактирано от defender : 07-31-2020 на 13:18

anonymous1043668
    Guest
    ПП: Трябва да си го заслужиш!
    Никой с нищо не ти е длъжен!

Темичката май вече не ти е толкова приятна - подобен сценарии се случи между мен, tori, dreamwalker, hecu, някои фейк потребители и пак с теб преди време.

(...)
    Тогава вълкът рекъл на агнето:
    — Това, че ти успяваш да се оправдаваш, не значи, че аз няма да те изям.
    Баснята показва, че при онези, които имат намерение да вършат зло, справедливата защита не може да има успех.
    (Източник: Читанка)

Мега фен
    Тогава вълкът рекъл на агнето:
    — Това, че ти успяваш да се оправдаваш, не значи, че аз няма да те изям.
    Баснята показва, че при онези, които имат намерение да вършат зло, справедливата защита не може да има успех.
    (Източник: Читанка)[/i]
    Мисля, че справедливостта винаги възтържествува, защото във Вселената на всяко въздействие (на злото върху справедливостта) съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие.

anonymous1043668
    Guest
    Мисля, че справедливостта винаги възтържествува, защото във Вселената на всяко въздействие (на злото върху справедливостта) съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие.
    Как ще възтържествува, като са равни по сила??
    Това изречение се самоуби!

Прави каквото искаш
    Попитах те нещо, ти увърташ и се правиш на интересен, и с най-голямата си наглост ми казваш да заслужа твоя отговор.
    Ако не съм го заслужила с това, че ти давам най-първият ти опит с жена през целият ти живот, ето на! ¯\_(ツ)_/¯

Мега фен
    Как ще възтържествува, като са равни по сила??
    Това изречение се самоуби
    Ами ей така:
    Ако някой ти причини болка в нещо, то и той някой ден ще изпита болката, която ти си изпитала за да се възстанови справедливостта - само че той може да изпита болка не точно в това нещо, в което той ти причинил болка, а ще е в нещо друго, където той е слаб, важното е че ще изпита същата болка която ти е причинил (независимо дали ще е в нещо друго или по друг начин).

ПП: В Библията Бог казва: Отмъщението е мое (демек оставете го на Мене).

Ето че Библията се оказва един много добър учебник по физика. Нютон не случайно е бил вярващ.
    Последно редактирано от defender : 07-31-2020 на 14:17

anonymous1043668
    Guest
    Ами ей така:
    Ако някой ти причини болка в нещо, то и той някой ден ще изпита болката, която ти си изпитала за да се възстанови справедливостта - само че той може да изпита болка не точно в това нещо, в което той ти причинил болка, а ще е в нещо друго, където той е слаб, важното е че ще изпита същата болка която ти е причинил (независимо дали ще е в нещо друго или по друг начин).
    Това, което ми обясняваш е баланс, а не "възтържествуване". Това са две различни неща. Винаги ще има действие и противодействие, това е балансът.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    на всяко въздействие (на злото върху справедливостта) съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие.
    Докато едната сила не промени системата. Тогава вече другата няма значение.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Докато едната сила не промени системата. Тогава вече другата няма значение.
    Коя от двете смяташ, че трябва да победи и защо в тази игра на “системата”, ако двете сили са равнопоставени във всяко едно отношение и във вечно (безкрайно) търсене на баланс по между си?
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-31-2020 на 17:51

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Коя от двете смяташ, че трябва да победи и защо в тази игра на “системата”, ако двете сили са равнопоставени във всяко едно отношение и във вечно (безкрайно) търсене на баланс по между си?
    В случая ставаше дума за физика.
    За другото, да се надяваме, че доброто ще победи.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си