.
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    На времето при най-малката групичка от събиране на хора, дали било семейство, приятели, по работа у нас винаги е имало толкова ядене и месища като за изгладнял клан хиени. И всичко се изяДЪше и изПИЙше. Нищо не се променило.
    Никога не са ме привличали "големи пиршества на целия клан". Родата в България е често от лицемери и използвачи и на такива събирания човек бива атакуван с ласкателства от гъзоблизци, които ти точат лиги по възможностите. Същото е и със срещите на випуска, на които всеки се прави на много услял, а същевременно нервно си разгръща менюто докато накрая не поръча от най-евтиното, а нали беше уж много успял? Хората са страшни елементарници и проблемът е, че са материалисти до мозъка на костите си. Какви ти истински приятели и човешки взаимоотношения като, когато като се видят хората само си приказват за това кой колко печели (и калкулира сметките си в същото време и с какво отсрещният човек може да му бъде полезен).

И накрая малкият "индиго Гошко" от мечти за "геймът-инфлуенсър" и "новият PewDiePie" го виж един дебел мазен хитрец, който не може да свърши една работа сам, една къща не може да ремонтира и пак дебелият мутряга, и пак с дебелата му съпруга-свиня и ето го цикълът се завърта наново.
    Колкото и неприятно да е лицето на Ганьо, той казва истината за България - само със връзки и бой.
    Да ти кажа честно, не гледам PewDiePie. Дори не съм си правил труда да го гледам. Харесвам най-различни влогъри, но не са топ комерсиални какъвто е този, който предполагам е нещо като “царя на Ютюб”, защото от бая влогъри чувам да го имат за нещо като икона. Той ли е "татенцето на влоговете"? Ако ми препоръчаш нещо, ще ти се доверя да гледам. Наистина се пренапълни с много garbage entertainment. Иначе не всички са свинчуги и мутри естествено. Такова твърдение вече бие на българофобия. Аз съм бъгарин и не се чувствам като нито едно от тези кофти определения, които дискутираме. Не ми и пука изобщо. Мисля, че просто съм израстнал над нещата. Дразнят ме, коментирам ги с много комедия, но не оставям да ми тровят живота. Най-глупавото нещо е да се предадеш заради тълпата. Тя те тъпче само, ако й се буташ в краката. Т.е. ако правиш същите тъпотии като нея.

Да, не може да кажа кой и коя година е създал България, но смее да се бие в гърдите и на протестите бясно да вее българското знаме и да се хвърля в протестите пред парламента за и той не зае за какво, важното е да е за бъдещето на България. Предполагам, че пак е подобна на принципа "индиго Гошко и мутренския му баща" или това, че той не осъзнава, че България е под почти всеки Европейски стандарт и че всъщност като сгазиш 3 годишно дете на улицата след като си се наджуркал от поредната трапеза-свинарник всъщност трябва да те затворят.
    За протестите коментирах много в скорошните си постове. Ако си ги прочела (мисля, че бяха интересни), може да видиш какво точно смятам за тях както и за тези, които най-много развяват байряци. Дори Исаев ходи на тия протести, а вече видях в кадрите и хора, които познавам и не съм убеден, че някога моралният им компас е бил такъв капацитет, че сега да им вярвам как са там от искрени подбуди, а не срещу 50 - 100 лв. Пълно е провокатори и фалшива овча възбуда, която се подклажда партийно. Протестите отдавна ги яхнаха изгладнелите партии, а скандалите, заради които започна всичко някак си се изплъзнаха между пукнатините и сега като лешояди малките партии се хранят от народното овчо въодушевление, че се случва едва ли не нещо велико като са превърнали булевардите в къмпинг зони, мирише на наденици и урина. Та за Бога, аз не видях за тези хора една тоалетна да им е докарана! Както протестират, така и ще управляват! Точно тези озверели хора искат в момента да завземат властта. Не бива да се подценява силата на простите хора в големи тълпи! Как не чух един с конкретни искания? Само “оставка” знаят да скандират, да горят кофи и да ходят по нужда на улиците... И целият този фарс е така смешно оркестриран, че фалшът си личи на всеки с малко повече акъл. Но с кого да споря, виж как тук като се опитваш да спориш разумно ти се нахвърлят като озверели вълци, та навън ли да спориш с хора, които са в алкохолна еуфория, крещят, палят кофи и си мислят, че участват в някакво велико революционно дело, а след това партията, която ги е пратила за провокации ще ги възнагради с хубави назначения на мързеливи длъжности във властта. Колкото по-кръгла нула е човекът, толкова повече самочувствие и жажда за власт има. Интелигентният човек си знае силите в живота, а простият познава само философията на завистта и блюблизничеството като единствени средства за успех в живота.

Троле, то и тука се вижда, като се опитаме да говорим с тези скотове, не знаят как да отговорят, само устат им знае и мълчат като насрани.
    Но пък това не ми пречи да продължавам да ги дразня като им казвам истината в очите. Сигурен съм, че осъзнават нещата, които им казавам поне наполовина и затова са толкова озверели. Харесват ми такива реакции! Значи постигам каквото искам!

В интерес на истината дете може да оскотее със или без социализация, зависи от двете. Ако детето се "социализира" с децата на по-горе описаните типове хора, какво мислиш, че излезе от него? Ще се сприятели с неподходящата компания и научени от техните родители, че може да правят каквото си искат, скоро хормоните им и хаосът у домовете им ще ги подтикне към престъпления и насилие, и накрая кого си мислиш, че ще тормозят? Ще пребият възрастна жена за 20лв или ще смачкат малкото тяло на едно 2 годишно по погрешка отскубнало се дете с лъскавите си коли ли?
    И все пак масовият случай не е такъв. Не всеки се подтиква към девиантно поведение само защото родителите му са бедни. Ето, ти си се научила да рисуваш. Не знам дали си взимала наркотици или имала проблеми със закона? Или си?

Аз като кибичех вкъщи се научих да се занимавам с нещо, моето семейство беше на граница между средата и мизерия, нямало е кой да ме обича, само бой и викове по цял ден, децата ме тормозеха, и до ден днешен нямам приятели, и все пак е станало от мен нещо, поне малко-по прилично от очакваното..
    А защо смяташ, че нямаш приятели? Онази чатърка, на която си се доверила, когато си заминала не ти ли е била нещо като приятелка все пак?

В България насилието над деца и самотата при децата е с плашещи размери въпреки всичко..От нещастни деца не става добри хора, стават насилници, агресори и хора, които нужда от спешна психологическа помощ.
    Може да станат и добри хора. Не всички деца са обречени. Има много примери за деца расли по домовете, а в последствие станали звезди или качествени хора със собствени семейства и т.н. Не винаги обстоятелствата трябва да те пречупят.

Това с раждаемостта и начина на отглеждане на децата е световен проблем. Черни или не хората не спират да се еб** и да раждат деца, които не знаят как да оглеждат деца, само да хабят вече намаляващите ресурси на планетата.
    И въобще това нещо да имаш дете, насилствено да го завлечеш в този свят пълен с насилие и мизерия, да го биеш и да му казваш да не се е раждало, не мога да го разбера. Не е ли малко нагло?
    Това е въпрос, който ме тормози от много време, Троле, можеш да ми кажеш какво мислиш.
    Аз съм антинаталист. За мен е истинска жестокост да "влечеш" живот в тази мизерия, в това насилие, при тези безкрайно жестоки и ненормални хора. Защо родителите искат да имат деца , а същевременно искат нищо лошо да им се случва във свят в който си обречен да страдаш? Звучи едва ли не като оксиморон. Ти си обречен да страдаш и да умреш, what is done it can not be undone.
    Примерно аз не искам да имам деца, защото не мога да говоря с хората, режа си ръцете, не живея на едно място, имам нестабилна работа, и въпреки като има кажа "Не искам деца, не мога" пак получавам осъдителни погледи и лоши коментари. Защо? Въобще осъзнаваш ли какво е да се даде дете на някой като мен? Ами ако го нараня без да искам? Тогава пак ще имам осъдителни погледи? Това е като бащата, синът и магарето - както и да ги поставиш, пак хората ще са недоволни.
    Това, че имаш деца не ме кара да се "смиля" към теб и да си дам последната кутията със сладолед в магазина на теб. Не, не съм егоист,аз съм човешко същество, което те е изпреварило и е в шибаното си право да си купи сладолед, ти сама си си виновна, на мен приятно ми си е в ресторантите и по влакове деца да ми пищят след като вече ме боли главата от компютъра?
    Затова казах, че трябва да има специална отсявка на хората, които са годни да имат деца и такива, които не са годни. Да не правят деца хора, които не ги искат или са негодни морално или по други качества (с лош ген например). Да се позволява да се правят деца единствено от хора, които са способни да докажат, че ще могат да им дадат добро бъдеще, няма да ги тормозят и ще имат високи морални стандарти. Може би това ще може да се контролира с чипове. Ставам малко радикален, но не виждам нищо лошо в радикалните мерки, когато те вълнуват добруването на човечеството! Иначе аз няма да съм от хората, които ще те съдят, че не искаш деца. Дори ще ти кажа, че съм съгласен, че не трябва да имаш деца. Четейки те ми се струваш като човек влизащ в "епизоди", особено с тези суицидни наклонности и зловещите ти белези по ръцете. Ако си човек, който е бил "на косъм", според мен позицията ти да не искаш да излагаш друго човешко същество в риск, волно или неволно е достойна за уважение, а не за порицание. Надявам се само тя да не е такава от части и затова защото ти самата си наясно, че не можеш да станеш майка, но поради други естествени причини. Тогава казаното от теб би придало друг контекст и смисъл на позицията ти. Но дори и в такъв случай, пак никой няма право да те съди.
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-04-2020 на 08:58

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си