.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan-666 Виж мнението
    Ти се ебаваш ма циганките маи са по стока от българките, щото живеят патриархално и имат някакви семеини ценности. Това че си живеят в затворени общности донякъде ги предпазва от пропагандата. И определено не са толкова фалшиви.

Слушам онзи ден на един авер, една му праща гласови съобщения. И обяснява някакви неща от живота си и говори за някакви хора, и честно казано ако не знаех от кои е тва съобщение, щях да си помисля че е запис от епизод на София ден и нощ, или някъв друг подобен сладникав, помиярски българо-американски сериал. Толкова фалш, претенция и липса на връзка с реалноста. То дори не е и надуване да кажеш, просто звучеше толкова фалшиво и клише, като че ли това не е от човек, а са някакви реплики от сценарии. Баси тежкия филм.
    Не знам човек, верно, че характера е по-важен, но и не бих се хванал с жена, която да не я харесвам външно - може да не е перфектна външно, но поне 50% да ми допада. В противен случай, ако си взема каквато и да жена, пренебрегвайки предпочитанията си, значи ще съм доста отчаян, което няма начин да не доведе до грешно поведение и оттам до грешен избор на жена, дето ще ми стъжни живота и няма да съм щастлив в такава връзка. В такъв случай по-добре без жена.

ПП: Така че добре се вгледай в себе си и прецени да не би да си всъщност много отчаян, и затова да се заглеждаш по циганки, като прекалено ги идеализираш.
    Последно редактирано от defender : 10-27-2021 на 21:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си