.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Дилема

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90 Виж мнението
    Здравейте, от много време не бях пускала тема и писала тук! Искам да ви попитам какво ви е мнението за връзка с разлика от 9 год.Като момичето е по-голямо... Рядко се влюбвам, но сега съм по-скоро увлечен,а но той не иска нищо май...Е,аз все пак ризнах, та моля дайте мнения...Когато се заси4аме само ме поздравява и нищо.Лошото е, че май ще сменям мястото си на живеене, но има интерес към мен и се 4ухме и писахме. Интересно, защо след като не ме харесвал...
    За връзката с голяма разлика, мнението ми е, че любовта няма граници. Няма ,,Аз съм на 23, а ти 30'' или нещо от този сорт. Обичате ли се, значи сте един за друг.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от magiganeva2007 Виж мнението
    За връзката с голяма разлика, мнението ми е, че любовта няма граници. Няма ,,Аз съм на 23, а ти 30'' или нещо от този сорт. Обичате ли се, значи сте един за друг.
    Y6 Много ти благодаря и на теб, ами дано и за него не е...Бъдете щастливи и обичани! ☺️❤️

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Според мен може и да те харесва, но да го притеснява голямата разлика в годините и то в твоя полза и какво ще кажат и как ще го възприемат роднините и приятелите му. Все пак ти си на 32, а той явно на 23. Или просто не знае какво иска. Но ако му беше безразлична едва ли би те търсил. Мъжете по-рядко си търсим жена само и единствено за приятелство. Но да и мен би ми било смущаващо да се сгаджосвам с жена 9 години по-голяма от мен или иначе казано на 44. Просто както казах обкръжението ми едва ли го би възприело колкото и да ме радва въпросната. А може пък да иска просто секс.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Надявам се да не се откаже... ами разликата не е толкова и неш почва много да ми липсва и се надявам... Не смятам, че ще бъде само секс.... Благодаря, просто и той май ще сменя местожителство и аз и това най ме притеснява...Е, за някои от неговото обкръжение знам, но за близки са съгласни уж...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си