- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте момеч съм на 25 години. Търся си прятелка.
Ми може да си уговорят среща на живо, оттам да излязат няколко пъти и, ако стане нещо между тях, стане, ако ли не - майната му. Но все пак не е препоръчително, имайки предвид че 95% от хората в сайтовете за запознанства са или някакви възрастни хора, или обратни и т.н. Абе най-добре си е живия контакт.![]()
"Човек, само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е."
-Валери Божинов
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.