- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nai-perverznoto...
I az.Mnoo be6e gotino.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
takaa za doma6na rabota neka vseki ot vas potursi v tulkovnoto si re4ni4e dumata "perverziq" i s tirence otsre6ta da napi6e tulkovanieto na tazi duma !!!! koito nqma doma6no 6te ima dvoika !!!!![]()
![]()
A we horata pitat koe e nai perverznoto ne6tko koeto sa vi pravili ili koeto ste pravili a ne nai extravagantnoto mqsto na koeto ste go pravili ma kat sme po4nali v letniq exit na dansinga :P~
Ще я лижеш ли? Щото махнаха май раздел "Ева и Ева" Я разкажи тук в темата за перверзното как ще я оближеш Галчето... Инак ти мен много ме кефиш. Супер як аватар имаш!Първоначално написано от e4o
Мерси, мерси!!!Първоначално написано от e4o
![]()
![]()
![]()
Аз пък си нямам вибратор
Като го правих вибратора беше на пича...
Е кой знае може някой да реши да ми подари... и ако знаеш кво ще става тогава...малииии
![]()
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Nai perverznoto ne6to koeto sum prael na sega6nata mi priqtelka e da q lija v menzis,super se izvratih ama bqh piqn ine mi praska6e i q lizah i i pluh v onaq rabotai burkah s prust4e,sled tva s kurvavo prust4e direction v anala da sa ocapa i toi ama koftito be6e 4e i az sa ocapah s kruv po belite pantaloni az 6toto iskahd a q 4ukam ama tq bila v menzis ala bala i q metnah da i pusna edin ezik.drugata prostotiq predi 2 sedmici q 4ukah v dupeto v nas bez prezervativ za sefte da vidq kak e got be6e ama qvno ne be6e sa izakala v tqh 4e kat mi go nalapa kat sa praznih i vidqh kak sama sa izvrati qvno e znaela za lainqnoto si dupe i stiska6e o4i ama nqma kak nein problem ne moi ama za kapak na vsi4ko izdriska malko redki fekalii na legloto mi na koeto spa bahti ujasa.ama ne q obvinqvam se pak tva e riska da perda6i6 v anala.dneska petuk ve4er mislq sled svirkata det 6e mi naprai da i sa izpikam v usti4kata i sled tva tq na mene predlagal sum i tva ne6to ama ne iska durpa se dano neska stane.pojelaite mi uspex hora.Byezzzzz
Mr_Lover_Lover а аз ти предлагам да пробвате с приятелката си да се чукате в кочина. Дано си изповръщаш червата смотаняк....КОН да те ебе!!!
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
male male .... edin go napravil na pokriv , dryg pod voda , dryg v uchilishte .... lele , lele , nakyde otiva sveta![]()
![]()
IZSTINATA SHTE VAZTARJESTVUVA BULGARIA NA TRI MORETA CQLA SHTE LIKUVA !!!!! | "We must secure the existence of our people and a future for white children."
Mr_Lover_Lover malko po-dostoverno da go be6e napisal pone de! basi fantaziite, basi 4udoto! samo da ne si pomisli6 4e ne ti vqrvame...mai si mnoo nezadovolen, 4e da izmislq6 podobni prostotii!
Zla e sadbata na malkite dqvoli, malkite vinagi plashtat za vsichki bedi, malkite vinagi jertva sa stavali, zatova ako si dqvol - golqm badi!!!
секс в кафе
btw dyrja da otbeleja 4e kato ebah edna v gyzo i kato si izvadih kura i poneje stana vakum i tq syshto se izsra ama na mene mi stana pove4e smeshno otkolkoto gadno a i se izkefih 4e po neino jelanie predi da se nasere imashe "ot gyza vyv ustata tova e moq deviz" dano shvashtate za kakvo to4no govorq![]()
Левски шампион але але!
евала
много ме радвате
хахаха а аз правих секс с гаджето, докато наште спяха в другата стая
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Колкото до перверзийте - ми явно аз не съм много перверзна. Не си падам особено по анален секс и шибане отзад и...Ебати гадното
. Иначе съм го правила на малко необичайни места. Спомням си по едно време с гаджето ми се бяхме яко засилили и го правехме къде ли не - като се почне от долу във входа, минем през мазето и тавана, градинката зад НДК (а това беше само с ръчички, ама беше многу брутално) и стигнем до един хубав летен ден и едни по-закътани храсти в...Южния парк. А иначе...леле тия детски градини, не мога да повярвам, че толкова много хора са го правили в детската градина. Никога не бих се сетила!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Лъжеш здраво.Първоначално написано от Mr_Lover_Lover
А при мен най-перверзното беше аверката кат глътна спермата(искаше да и са изпразня в устата) бляяяя баси гадното аз. И съм го правил и в дискотека, в едно кафене, в хода, в асансьора почнахме един път щот не издържахме докато се качим до нас и после продължихме вкъщи.
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Sex vav dvora na detskata gradina ve4erta!BABY_SEXY_GIRL
Djursi kolko iz4erpatelno samo ..
Az nai perveznoto...mmmm...male kat se zamislq nesym pravil pervezni ne6ta (na pervezni mesta) !! Ihh sram me e ot mene si![]()
![]()
Mi tui s deckata gradina 6te go probvam (nqkoi pyt) , (6tot gadjeto e devstveno o6te i si 4aaakam li 4aaakam, i 6a mi sa iz4aka 4akaneto, nakraq, posle da vidite ko stava ) , iny4e ne si mislete se sym devstven.![]()
Свирка на последните седалки в празен рейс 76, посока младост, софия, между предпоследната и последната спирка в 9-10 вечерта.. не свърших, но си беше купон![]()
nai-perverznoto..Ami svyr6ix v ustata na priqtelkata si , tq mi go izplu v moita i az sas ezik go razmazax po cicite i - be6e qko![]()
To e bilo golqma svirka taq mejdu spirkite.To razstoqnieto s reis e okolo 30 sec hahahaha
[quote="AMG-to"]svirka v 4as po himiq na posledniq 4in, momi4eto se beshe skrilo pod 4ina --- suvsem seriozno![/quote="AMG-to"]
xaxaxxxxxxaxxaxaxxa
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
muhahhahhaaa...pilok!Първоначално написано от hed(nigga)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai po .... po tva nqma ... ped pogledite na maika mi i ba6ta mi![]()
![]()
napravo go otepah na mesto i dvamata kat nahluha v staqta mi
![]()
тия работи не са перверзни, свирка на последния чин е малко екстремно, ама не и перверзно. Перверзия когато завързах приятелката си с белезници и я нашибах с камшик, защото я видях с друг. а на нея много и хареса и сега си играем на господар и робиня.