Nai perverznoto ne6to koeto sum prael na sega6nata mi priqtelka e da q lija v menzis,super se izvratih ama bqh piqn ine mi praska6e i q lizah i i pluh v onaq rabotai burkah s prust4e,sled tva s kurvavo prust4e direction v anala da sa ocapa i toi ama koftito be6e 4e i az sa ocapah s kruv po belite pantaloni az 6toto iskahd a q 4ukam ama tq bila v menzis ala bala i q metnah da i pusna edin ezik.drugata prostotiq predi 2 sedmici q 4ukah v dupeto v nas bez prezervativ za sefte da vidq kak e got be6e ama qvno ne be6e sa izakala v tqh 4e kat mi go nalapa kat sa praznih i vidqh kak sama sa izvrati qvno e znaela za lainqnoto si dupe i stiska6e o4i ama nqma kak nein problem ne moi ama za kapak na vsi4ko izdriska malko redki fekalii na legloto mi na koeto spa bahti ujasa.ama ne q obvinqvam se pak tva e riska da perda6i6 v anala.dneska petuk ve4er mislq sled svirkata det 6e mi naprai da i sa izpikam v usti4kata i sled tva tq na mene predlagal sum i tva ne6to ama ne iska durpa se dano neska stane.pojelaite mi uspex hora.Byezzzzz