- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се махнат по-бързо синините по тялото?
Takam ..Mi az tancuvam moderen balet i tiq dni ne izpolzvah nakolenki.Polu4iha mi se nqkfi ujasni sinini po kolenata i imam 4uvstvoto, 4e skoro nqma da se mahnat.A puk sega e super qko vremeto navun i mi se iska da izlizam s kusi poli4ki i tn.Ima li nqkakuv po -burz na4in da se mahnat teq gadni sinini ?;]
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
няма, но имам 1 въпрос... Ко общо има тва с Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни ????
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Има но се прилага под лекарски контрол!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ми май докато е прясно удареното се слага сурово месо, най-добре пържоли. Иначе само фон дьо тен ще ти спаси положението. Следващия път пробвай, още докато се удариш да разтриеш мястото много енергично, а като се прибереш направо вадиш пържолите от фризера![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
аз съм чувала,че се мажат със свинска мас.ПробвайАз постоянно имам синини на краката,защото съм доста спъната в краката и постоянно се блъскам в къщи на една маса с остри ръбове
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
sloji ka4estven fon diu ten i nema6 driji![]()
Ми засега ги прикрии с грим .. за следващия път ще ти кажа ако пак си забравиш наколенките отскачаш до някоя аптека и си купуваш едни хапчета (обаче забраих как се казват за това кажи искам хапчета който след като падна не ми излизат синини)
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!