Цитирай Първоначално написано от Анонимко
добре бе хора,повечето сте на мнение че чалгаджййките давали лош пример.може би е така,ама аз се питам,по добър пример дават метълите или пънкарите?някви целите в обеци и татоировки.посред лято ми ходят с кубинки.еми замислете се малко.не оправдавам и фолк певиците,ама вие мн ги нападнахте.не всички пеят лошо.например на мене мн ми харесва как пеят ивана и преслава.това е въпрос на вкус.ама съм сигурна че ако някой ден няма с какво друго да се прехранвате освен с пеене на чалга песни,ще пропеете.
а и още нещш-харесвам както чалга,така и метъл
Еми да ама има и метъли и метъли!Иксам да кажа че тея дето си го показват че са метълчета или пънкарчета и си ходят с обеците навсякъде закачени с кожите и с кубинките посред лято (ама тия хора не са уред (нищо лично), щото хем ти е горещо в тия кожи хем ти смърди на гадно после)!Ама има и метълчета (като мене) дето предпочитат нормалното ежедневното облекло само грима е малко по-силен (малко ли, малиии)!Та както каза ти си зависи от човека, ама виж всеки който опита да бъде метълче от тия показните рано или късно се усеща че скоро ще се свари в собствен сос!И спира!
Докато при фолк-певиците е друго!Да ми ходиш с късата пола, късото потниче, с дълбоко деколте, високите токчета и руса коса "а ла Гергана" е вече копиране!Щото според мен никой няма да тръгне да се прави на ония приятели от Slipknot или да ми ходиш с вратовръзчици като Били Джо Армстронг (вокалиста на Green Day за тези които не знаят!)Щото метълите знаят че това е сценично облекло, но при фолк-певиците това не личи - това е ежедневие което се повтаря и набива в главата на малките и неопитни момичета факта че да се обличаш и да бъдеш курва (с извинение) е хубаво!Тва е жестоката истина