.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Разкопчаване на сутиен ?

Ами понеже няма раздел "Технически въпроси" , пускам темата тук Оная вечер нещо се запънах да разкопчея един сутиен и много се издразних. Моля ви се кажете какви видове закопчалки имат тия чудеса на техниката и как се разкопчават ?

СТЪПКА ПЪРВА - момичето трябва да е с лице към теб. Едната ръка се поставя на закопчалката на гърба
    СТЪПКА ВТОРА - палецът, показалецът и средния пръст се поставят около закопчалката, като средния пръст се намира от
    вътрешната страна на сутиена и опъва ластика навън, а останалите два пръста са отвън от двете старни на закопчалката.
    СТЪПКА ТРЕТА - палецът е на часта която минава отдолу, а показалеца е на тази която седят копчетата. Палеца натиска навътре
    закопчалката ( към средния пръст) а показалеца помага да се разкопчаят копчетата

Супер фен Аватара на Barbie
    Има различни видове - най-често на гърба. 1, 2 или 3 малки кукички, се закачат за съответните им...(как да ги нарека... ...малки халкички) просто приближаваш двата края на сутиена един към друг и те сами се разкачат.

Отпред - там е лесно, можеш да го видиш. Принципно закопчалката напомня тези по банските костюми (там натискаш двата края навътре...).

Може да бъде и отстрани - под мишничката. Имам един сутиен, които си има една пластмасова кукичка и просто края с кукичката трябва да се дръпне нагоре. Може и да си е със стандартната закопчалка (със железните кукички )

Ще прощаваш, че толкова неясно ти го описах, ама все пак с обяснения не става - трябва практика

Супер фен Аватара на _donna_
    Или просто го събличаш като блуза нагоре.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто отиваш зад нея и леко го разкопчаваш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Или просто го събличаш като блуза нагоре.
    И надолу е вариант,ако да речем вече си подкарал мацката на френска!

Guest
    Значи повечето са с кукички, а има и с копченца тик-так, ако правилно съм рзбрал ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ако толкова се запънеш със сутиена, можеш да кажеш на девойката, че искаш да я гледаш как се съблича, така ще си спестиш трудната част

Супер фен Аватара на _donna_
    а да бе,винаги съм се чудила.
    кви са тия момичета дет ги клатите вий,да не са сакати?!
    казваш,че не се оправяш с тия неща и да се разкопчава там ..

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Фашташ закопчалката с два пръста. По начина по който в Син Сити се мета гюбег и се щрака с пръсти. Е те така. Щрак. И сутиена се разтвара. Мое първите опити да не са съвсем успешни, ама с постоянство, ше догодиш техниката. Нема страшно

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами да ви кажа и аз съм се чудела как така някои ги разкопчават с една ръка-междудругото аз мноо се кефя някои като ми разкопчава така сутиена.
    А по темата-просто заставаш зад нея и й разкопчаваш сутиена по най-простия начин
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    ами да ви кажа и аз съм се чудела как така някои ги разкопчават с една ръка-междудругото аз мноо се кефя някои като ми разкопчава така сутиена.
    Е те така, както обясних. Със щракване на пръсти е технологията

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Ще прощаваш, че толкова неясно ти го описах, ама все пак с обяснения не става - трябва практика
    Тва е много важно !

Успех следващя път !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Guest

Re: Разкопчаване на сутиен ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами понеже няма раздел "Технически въпроси" , пускам темата тук Оная вечер нещо се запънах да разкопчея един сутиен и много се издразних. Моля ви се кажете какви видове закопчалки имат тия чудеса на техниката и как се разкопчават ?

леле мале .. ОМФГ .. РОФЛ сичко квот се сетиш .. бил се издразнел.. ко ма интересува мене бе келеш недодялан.. кат ти обяснят 2-3 мацки в форума се научиш тей ли ?! ми ти си баси кухия съфорумец бе.. без опит ко ще 200 поста да има тая тема няма се научиш.. къф си лек малеее но комент

Фен
    Град
    Pld
    xaixiai moita ideq e da zeme6 na maika ti edin sutien slaga6 go na nqkoq vazglavnica i po4va6 se uprajnqva6 Praktika mu e maikata
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Абе .. практика му е майката . Казаха ти какви видове сутиени г/д има .. следващия път карай по-спокойно . И ако ще ти стане по-добре да ти кажа , че аз сама не мога да си откопчавам някои - просто са много здраво закопчани . Така , че споко - наред си !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Както ти казаха - щракаш с пръсти и става номера. Също както ти казаха, може да се учиш на майка си, преди да почнеш и с момичетата, и няма да се излагаш. Стига майка ти да е по демократична де, а не някоя оффцъ

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Кво ше си играеш да разкопчаваш... Давай с ножицата

Cool

Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93 Виж мнението
    Кво ше си играеш да разкопчаваш... Давай с ножицата
    Много вярно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2007? пак лЕ?
    maDamn

Banned Мега фен
    опа стара тема извинявам се ;д

Стара тема, ама има мн момчета дето не се справят хич с тия сутиени. ето ви едно клипче, да се учите http://www.youtube.com/watch?v=XiL25Au51AI
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    С една ръка е най готино

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Само аз ли мога да го разкопчавам без ръце?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мастър левелът е твой!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си