.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    op iskah da kaja v menstruaciq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    то може да привлича спермата(не знам колко е вярно), ама по време на менструация е трудно да има яйцеклетка в овулация. Ако ще спермата на 200 мъже да ти се влее във влагалището, няма ли овулация, няма как да има бебе.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако ще спермата на 200 мъже да ти се влее във влагалището, няма ли овулация, няма как да има бебе.
    След такива коментари разбирам колко съм загорял ><
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Секс по време на цикъл не е здравословен нито за жената, нито за мъжа.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Za6to? (ne se zaiajdam prosto pitam,tui kato 4yvam za takova ne6to za purvi put.ako se pravi s prezervativ ne bi triabvalo da ima problem za nito edin ot dvamata do kolkoto sum zapoznata,no moje i da gre6a... )

P.S. : I mai ima6 predvid "menstryacia",a ne "cikul"

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не съм го правила и не мисля да пробвам.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Za6to? (ne se zaiajdam prosto pitam,tui kato 4yvam za takova ne6to za purvi put.ako se pravi s prezervativ ne bi triabvalo da ima problem za nito edin ot dvamata do kolkoto sum zapoznata,no moje i da gre6a... )

P.S. : I mai ima6 predvid "menstryacia",a ne "cikul"
    Ако е с презерватив няма проблем.

kolegata_88
    Guest
    pravil sym go, BEz prezarvativ i daje edin pyt svyr6ih v neq. NE e Zabremenqla ( ne kazvam 4e ne e vyzmnojno) i na men ni6to mi nqma. Moje6 da se omaje6 s kryv samo ako tq e otgore, ina4e ni6to ti nqma i nqma6 kryv po sebe si.

az puk sum 4uvala 4e po vreme na menstruaciqta e mn golqma vazmojnostta da se zabremenee.tova vqrno li e?
    ЕдНа ЖеНа Се НуЖдАе оТ 4 ЖиВоТнИ-
    ЯгУаР В ГаРаЖа, ЛиСиЦа В ГаРдЕрОбА, ТиГъР В ЛеГлОтО И МаГаРе КоЕтО Да ПлАщА За ВсИчКо ТоВа!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    az puk sum 4uvala 4e po vreme na menstruaciqta e mn golqma vazmojnostta da se zabremenee.tova vqrno li e?
    Не е вярно. Забременява се само и единствено по време на овулация!!!!! Друг е въпросът, че тя може да съвпадне с менструацията. При зрелите жени с вече нормализиран цикъл това е много малко вероятно.

Супер фен
    С моя приятел само чакаме да се видим докато съм в цикъл за да го правим без гума!Няма нищо лошо от това само дето малко се пооклепва...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Da,no w takiwa dni w koito ne mi teche silno .... bez prezerwatiw,no za swurshwane wytre i duma da ne stawa ...

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    imah edna mastiq, koqto mnogo se kefe6e na takiva 4udesa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
    mrusna kruv...
    am vsu6tnost e mrusna kruv!Vuv venite mi te4e normalna kruv ot koqto tqloto mi ne se natravq a kogato mi doide polu4avam Sindrom na toksi4niq 6ok!De da znam ako si e normalna kruv to 6te6e da si e normalno kruvote4enie ama do sega ne sum kolabirala ot porqzvane puk de da znam!
    Ako ne znae6 ne6to ne go komentirai!Stava li?
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Голям фен Аватара на &amp;ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    'mrusna kruv' !!! be ti lud li si be ? suvsem normalna kruv si e,kak moje da ima tolkova negramotni xora ?
    mrusna kruv...
    am vsu6tnost e mrusna kruv!Vuv venite mi te4e normalna kruv ot koqto tqloto mi ne se natravq a kogato mi doide polu4avam Sindrom na toksi4niq 6ok!De da znam ako si e normalna kruv to 6te6e da si e normalno kruvote4enie ama do sega ne sum kolabirala ot porqzvane puk de da znam!
    А ти да имаш елементарни познания по човешка или каквато и да е анатомия. А и имаш ли си на представа какво е синдром на токсичния шок - явно не. Първо това не е само кръв от цялата течност (около 300мл) за цялата менструация някъде 60-70 са кръв. И си е напълно нормална кръв - приложението и е да изхранва ембриона.
    та по темата:
    не мисля, че бих го правила защото тогава и без това ми е дискомфортно
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    mrusna kruv...
    А ти да имаш елементарни познания по човешка или каквато и да е анатомия. А и имаш ли си на представа какво е синдром на токсичния шок - явно не. Първо това не е само кръв от цялата течност (около 300мл) за цялата менструация някъде 60-70 са кръв. И си е напълно нормална кръв - приложението и е да изхранва ембриона.
    та по темата:
    не мисля, че бих го правила защото тогава и без това ми е дискомфортно
    ako v edna 4a6a s voda priqtelko sloji6 laina vodata pak 6te si e voda ama dale4 nqma da e 4ista ne misli6 li?
    A za sindroma ve4e kazah 4e go imam i opredeleno znam kakvo e a ti osven da 4ete6 listovkata na tamponite si vij i nqkude drugude kakvo zna4i tova i 4e ne e predizvikano ot tqh a ot zadurjaneto na tazi "4ista kruv" v tqloto koeto se slu4va ne samo kogato polzva6 tamponi!
    A i osven tova ot 3 godini u4a zado4no medicina v VMA po programata za napradnali gimnazialni u4enici ta aide da znam ne6ti4ko za anatomiqta!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си