- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Велформ ротеър
Здравейте,няколко пъти гледах реклама на 1 четка за изправяне на коса"Velform Rotair",та искам да попитамдали някои я е ползвал или е чувал отзиви за нея.Kажете мнението си.
![]()
За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!
Не вярвай на всичко,което дават по телевизията.И аз съм я гледала тая реклама... не смятам,че това върши някаква работа,а и дори да има някакъв ефект със сигурност не е такъв като от рекламата.Но ако си на пачка - защо не.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това от ТопШоп ли е ?Ако да-100% ще е някаква измама.А като споменахме четки за изправяне,някоя от вас ползвала ли е тази на Ейвън и заслужава ли си парите ?![]()
Аз имам такава четка.Ами какво да ти кажа за нея...на мен ми върши чудесна работа, защото косата ми е перфектно права и не ми е нужно да я изправям, а само да изправям тук таме ако нещо стърчи и то понякога. С нея можеш да си издухваш косата, да си правиш стърчащи краища, да си правиш букли и да си изправяш косата. Иначе не е чак толкова мощна, колкото изглежда и ако косата ти е много къдрава едва ли би могла да я използваш дълго време за изправяне, защото косъмчетата по четчиците ще цъфнат, а игличките на голямата четка ще се извият.Но като цяло е полезен продукт за коса.
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз имам 2 такива четки за коси и съм сипер доволнаДаже едната е чисто нова и я продавам
Ако някои се интересува да пише на k_r_i_s_i_d_@abv.bg