за софия мога ти кажаПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
от витошка или има един техен магазин на графа ... а този фондютен добър ли е?
Аз преди време използвах на Impala и ne sym osobeno очарована...защото един качествен фондьотен не струва 5лв...а пък в крайна сметка говорим за лицата си...Аз лично не използвам,защото нямам нужда,но ако ми се налага да използвам ще е нещо наистина качествено....
![]()
Аз ползвам Diorskin и съм доволна.
![]()
Взех си два единия е на Oriflame,а другия на Max FactorПървоначално написано от --ФуКлиЧка--
![]()
noviqt na bourjoas s aplikatora mn e hubavima i po svetal i po tumen az izpolzvam tumniq tai kato sam dosta murgava ,no sestra mi izpolzva svetliq i e mn dovolna
![]()
В момента използвам същия :PПървоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
оуу аз ссъм на мнение че определно Този на Maybelline pure е най-добрия предполагам че повечето тук сме все още теен и ще бъде ужасно ако си слагаме фон-дю-тени за бръчки който стращно много запушват порите пък за тея по 5лв няма смисъл да говоря ..........
И сега да ве попитам кажете някой хубав фдт водоустоичив че идва лятото....![]()
![]()
![]()
Колко струва този антибактериален на Манхатън?
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Около 10...въобще не е скъп а е суууупер!Първоначално написано от sladko_dete
![]()
антибактериален ФДТ на Манхатън-7.85 лв
ам добър ли е ?
gola voda sam na tazi tema![]()
ne izpolzvam nito pudra nito fon dio ten i sam mn dovolna!!
Ами аз такъв използвам и нямам никакви проблеми. Понеже е антибактериален не запушва порите, много е лек, лесно се нанася абеее според мен си е идеален...Първоначално написано от elli4ka93
![]()
mi nz dali sa polezni tezi ne6ta za liceto az imam no nefo izpolzvam mn 4estoi iskam nqkoi da mi kaje koi e nai-xybaviqt i da ne e mn sk1p!!!
![]()
2008!!!!!!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!