- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Една приказка...
Моля ви, някой знае ли приказката за дрисливото теленце??? Напишете ми пратете някакъв линк, че много ми трябва. Мерси предварително!
добре че съм нямала щастието да ми четат такива приказки като малка![]()
![]()
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Едно теле много срало, ама не пораствало, нямало мераци да става нито крава нито бик, само смукало циците на майка си, а около него всичко било в големи кравешки лайна! И к'во да го правят, к'во да го правят...решили да му теглят ножа. Така и станало. И до днес на това място се яде шкембе от това теленце. И всички живяли дълго и щастливо.
Да,поучава ни как не трябва да ДРИСКАМЕ...Ит'с джъст...акиПървоначално написано от yuyuto
![]()
![]()
![]()
of...abe kato ne mojete da pomognete, kvo pishete...pffff
"?! Дрисливото теленце ?! "
Аз знам една за "Лакомото мече".![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
имало едно време момченце, което утишло в гората да си бере гъбки и както си беряло гъбките и си пяло баба меца го намерила и го завела в къщата си. тя била много доволна, че ще има каквво да яде. момченцето започнало да плаче. плакало, плаколо и дошъл един кон, но тъкмо да избягат и ги пресрещнала мечката. след това дошъл един биг и тъкмо да избягат и мечката ги настигнала. момченцето се отчаяло и започнало да плаче без да спира, но тогава дошло едно теленце и момченцето му казало, че няма да могат да избягат, но теленцето казало на момччето да се качва на гърба му и да се махат от там. тръгнали да бягат, но ги пресрещнала мечката и тогава теленцето направило дрис и избягали, но мечката пак ги пресрещнала и тогава теленцето пак казало дрис и така избягали, а когато теленцето прибрало чак до вкъщи момченцето, момченцето решило да се отблагодари като взело теленцето да си го гледа.