.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)

Готини филми с танци!

Здравейте! Напоследък много се кефя на хип-хоп танците ии понеже гледах някои филми и много ми се гледат още, ама не знам повече. Ако някой знае някой да го каже плс
    Иначе аз гледах: Step Up, Step Up 2, You get surved, Honey ииBring it On (и двата, те не са за хип хоп, ама са готини много).
    Е благодаря ви

Bring it on са общо 4 филма не дваа

Град
    при мама
    Stomp The Yard
    ;]

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от _MuMu7y_
    Bring it on са общо 4 филма не дваа
    Така лиии
    МЕрсии
    Иначе SiNiStEr и него го гледах, ама не го написах, щот забрайх как се казва
    Мерси де

Град
    при мама
    How She Move / Нейните движения ?
    ;]

Град
    в къщи =)
    Йееей сега го тегля! Мерсиии

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Йееей сега го тегля! Мерсиии
    нп
    ;]

Град
    тРоЯн
    step up 1 и 2
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

запази последния танц(два са,ама втория не съм го гледала)
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Нищо чудно, че си нямаш никаква идея от хипхоп танци щом представата ти се гради на филми след 2005-а.
    Гледай класиките и се образовай.

Beat Street
    Breakin'
    Breakin' 2 Electric Boogaloo

+ Flashdance

Усети атмосферата и чувството. Виж сцената с пича който вътри ДеЛаСал на патерици. И тогава ще разбереш това чувство наречено хипхоп танц, което липсва на всичките тия модерни лайна.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    в къщи =)
    Благодаря за филмите, ще ги гледам, ама не разбирам що оплюваш сичко по-ново!? Живей си в каменната ера, няма проблем, вярно е че в началото хип-хоп е бил брейк, ама сега не е точно така :P

Благодаря за филмите, ще ги гледам, ама не разбирам що оплюваш сичко по-ново!? Живей си в каменната ера, няма проблем, вярно е че в началото хип-хоп е бил брейк, ама сега не е точно така :P
    остави го да си живее в неговия свят и не му се връзвай
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от gluhar4e
    остави го да си живее в неговия свят и не му се връзвай
    Дам, май така е най-добре...

Град
    SFC HC
    Хипхопа винаги е бил и ще бъде DJ's, MC's, Graffiti и Breakdance.
    Хипхопа винаги ще бъде до отношението.

П.С. Ако аз играя хек на хипхоп ритъм това няма да е хипхоп. Ще си остане хек. Ако танцувам модерен балет на хипхоп ритъм това пак няма да е хипхоп. Хипхопа е нещо което усещаш, е не някакво етикетче което може да се лепи на всяко (уж) новопоявило се лайно за да го направи по-популярно.

Град
    в къщи =)
    Не няма да е винаги това и не е!
    Виж, явно с теб имаме различно мнение ии различни неща ни кефят, ае да не се караме и да не превръщаме всяка тема в тва, коет напрайхме с предишната.
    Ще гледам филмите, най-вероятно ще ми харесат, ноо не мога да отрека и по-новите неща, които също ми харесват!
    Айде да спрем вече с тоя спор искаш ли?

Град
    SFC HC

Re: Готини филми с танци!

Още нещо..

Напоследък много се кефя на хип-хоп танците
    Ти може и да се кефиш "напоследък" само дето аз им се кефя и съм ги практикувал целия си съзнателен и стабилна част от несъзнателния си живот.
    Това трябва да те накара да се замислиш дали да продължаваш да държиш на своите глупости или да се поинтерсуваш малко за какво става въпрос всъщност.

Град
    в къщи =)

Re: Готини филми с танци!

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Още нещо..

Напоследък много се кефя на хип-хоп танците
    Ти може и да се кефиш "напоследък" само дето аз им се кефя и съм ги практикувал целия си съзнателен и стабилна част от несъзнателния си живот.
    Това трябва да те накара да се замислиш дали да продължаваш да държиш на своите глупости или да се поинтерсуваш малко за какво става въпрос всъщност.
    ТИ сам каза, че си тренирал брейк (не хип хоп) 2 години (целия ти съзнателен живот? Ти на колко си??) и си танцувал с приятели, така че не ти и приятелите ти решавате кое е хип хоп и кое не, нали така!
    И повярвай ми, много съм се поинтересувала, ама като твойте твърдения слещам за 1 път!

Град
    SFC HC
    В зала съм танцувал 2. Поне още толкова в квартала. Сега вече танцувам само от време на време у нас(защото си съсипах едното рамо). Та идеята ми беше че им се кефя и се интересувам от тях може би почти 10 години(на 20 съм.) и най-вероятно имам много по-дълбока представа от момиче което се интересува от тях "напоследък".

И кой казва, че аз и приятелите ми определяме каквото и да било?

Изказвам ти обективно мнение със доводи, а ти можеш само да отговаряш с реплики които могат да се опростят до "Не си прав, не е така, объркал си се". Ето ти отново разлика в това кой колко е запознат.

P.S. Гледай който и да е Battle Of The Year за да видиш какво имитират тия мажоретки на които се кефиш.

Град
    в къщи =)
    В зала съм танцувал 2. Поне още толкова в квартала. Сега вече танцувам само от време на време у нас(защото си съсипах едното рамо). Та идеята ми беше че им се кефя и се интересувам от тях може би почти 10 години(на 20 съм.) и най-вероятно имам много по-дълбока представа от момиче което се интересува от тях "напоследък".

И кой казва, че аз и приятелите ми определяме каквото и да било?

Изказвам ти обективно мнение със доводи, а ти можеш само да отговаряш с реплики които могат да се опростят до "Не си прав, не е така, объркал си се". Ето ти отново разлика в това кой колко е запознат.
    Моля!? Аз ти копирах доказателство, че хип - хоп танците не са само брейк, на което ти отговори, че не вярваш на това, така че не моя, а твоя отговор е по-близо до "не си права"!

Град
    SFC HC
    Интернета и този някой не ги приемай толкова за чиста монета. Някой може в същото време да копира твоето мнение в някой друг форум и да си мисли, че по някакъв начин се е обосновал.

А и не си схванала основната идея на това което казвам - казвам че това което ти наричаш хипхоп танци нямат нищо общо с хипхопа и са жалка имитация на това което правят брейкърите от много години. Справка - Battle Of The Year.

Град
    в къщи =)
    Инфото ми не е от някое мнение, обаче!
    http://www.csdance.net/bg/
    Виж сам! Иначе ще гледам филмите и ще ти кажа какво мисля

Град
    SFC HC
    Тоя сайт е на ония същите на които ми прати и клипчето. Изгледай филмите, изгледай няколко Battle Of The Year и съм сигурен, че ще си промениш мнението за тия момчета.

Еее сега , точно тия хора са на 7мо място в света по хип-хоп танци, разбират си от работата. А и никой не отрича брейка като част от хип-хоп танците... Ама не само той е част от тях!

Град
    в къщи =)
    Тоя сайт е на ония същите на които ми прати и клипчето. Изгледай филмите, изгледай няколко Battle Of The Year и съм сигурен, че ще си промениш мнението за тия момчета.
    Ще ги изгледам. Ще видим после кво ще мисля!

Град
    На Баскетболното игрище!
    Forest_girl няма ли да престанеш ? не разбра ли , че хип хоп-а се състои само от 4 елемента и квото и да кажеш или да напишеш е напълно безмислено тези танци които гледате по новите филми са УЛИЧНИ , няма значение кръмп , си уоук , попинг или нещо такова и няма танц крънк , това е един от новите стилове в РАП музиката стига с компетентните мнения
    има 312312312132340239410294291472189346723846 такива теми и във всички се пише все едно и също
    I am what I am !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си