- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Готини филми с танци!
Здравейте! Напоследък много се кефя на хип-хоп танците ии понеже гледах някои филми и много ми се гледат още, ама не знам повече. Ако някой знае някой да го каже плс![]()
![]()
![]()
Иначе аз гледах: Step Up, Step Up 2, You get surved, Honey ииBring it On (и двата, те не са за хип хоп, ама са готини много).
Е благодаря ви![]()
![]()
![]()
Stomp The Yard
;]
How She Move / Нейните движения ?
;]
нпПървоначално написано от Forest_girl
![]()
;]
step up 1 и 2![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
www.sofistik.dir.bg
Нищо чудно, че си нямаш никаква идея от хипхоп танци щом представата ти се гради на филми след 2005-а.
Гледай класиките и се образовай.
Beat Street
Breakin'
Breakin' 2 Electric Boogaloo
+ Flashdance
Усети атмосферата и чувството. Виж сцената с пича който вътри ДеЛаСал на патерици. И тогава ще разбереш това чувство наречено хипхоп танц, което липсва на всичките тия модерни лайна.
остави го да си живее в неговия свят и не му се връзвайПървоначално написано от Forest_girl
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Хипхопа винаги е бил и ще бъде DJ's, MC's, Graffiti и Breakdance.Първоначално написано от Forest_girl
Хипхопа винаги ще бъде до отношението.
П.С. Ако аз играя хек на хипхоп ритъм това няма да е хипхоп. Ще си остане хек. Ако танцувам модерен балет на хипхоп ритъм това пак няма да е хипхоп. Хипхопа е нещо което усещаш, е не някакво етикетче което може да се лепи на всяко (уж) новопоявило се лайно за да го направи по-популярно.
Не няма да е винаги това и не е!
Виж, явно с теб имаме различно мнение ии различни неща ни кефят, ае да не се караме и да не превръщаме всяка тема в тва, коет напрайхме с предишната.
Ще гледам филмите, най-вероятно ще ми харесат, ноо не мога да отрека и по-новите неща, които също ми харесват!![]()
Айде да спрем вече с тоя спор искаш ли?
Още нещо..
Ти може и да се кефиш "напоследък" само дето аз им се кефя и съм ги практикувал целия си съзнателен и стабилна част от несъзнателния си живот.Първоначално написано от Forest_girl
Това трябва да те накара да се замислиш дали да продължаваш да държиш на своите глупости или да се поинтерсуваш малко за какво става въпрос всъщност.
ТИ сам каза, че си тренирал брейк (не хип хоп) 2 години (целия ти съзнателен живот? Ти на колко си??) и си танцувал с приятели, така че не ти и приятелите ти решавате кое е хип хоп и кое не, нали така!Първоначално написано от BornFromPain
И повярвай ми, много съм се поинтересувала, ама като твойте твърдения слещам за 1 път!
В зала съм танцувал 2. Поне още толкова в квартала. Сега вече танцувам само от време на време у нас(защото си съсипах едното рамо). Та идеята ми беше че им се кефя и се интересувам от тях може би почти 10 години(на 20 съм.) и най-вероятно имам много по-дълбока представа от момиче което се интересува от тях "напоследък".
И кой казва, че аз и приятелите ми определяме каквото и да било?
Изказвам ти обективно мнение със доводи, а ти можеш само да отговаряш с реплики които могат да се опростят до "Не си прав, не е така, объркал си се". Ето ти отново разлика в това кой колко е запознат.
P.S. Гледай който и да е Battle Of The Year за да видиш какво имитират тия мажоретки на които се кефиш.
Интернета и този някой не ги приемай толкова за чиста монета. Някой може в същото време да копира твоето мнение в някой друг форум и да си мисли, че по някакъв начин се е обосновал.
А и не си схванала основната идея на това което казвам - казвам че това което ти наричаш хипхоп танци нямат нищо общо с хипхопа и са жалка имитация на това което правят брейкърите от много години. Справка - Battle Of The Year.
Инфото ми не е от някое мнение, обаче!
http://www.csdance.net/bg/
Виж сам! Иначе ще гледам филмите и ще ти кажа какво мисля![]()
Еее сега , точно тия хора са на 7мо място в света по хип-хоп танци, разбират си от работата.А и никой не отрича брейка като част от хип-хоп танците... Ама не само той е част от тях!
Forest_girl няма ли да престанеш ? не разбра ли , че хип хоп-а се състои само от 4 елемента и квото и да кажеш или да напишеш е напълно безмисленотези танци които гледате по новите филми са УЛИЧНИ , няма значение кръмп , си уоук , попинг или нещо такова
и няма танц крънк , това е един от новите стилове в РАП музиката
стига с компетентните мнения
има 312312312132340239410294291472189346723846 такива теми и във всички се пише все едно и също![]()
I am what I am !!!