- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Шапка свалям на Автора.Браво на темата,дано някои модератор да се трогне и да я направи Важна тема,тая тема е 100 процента учител за новаците къде питат , как да сваля момиче/момче,Всичко е описано от-до.
И аз искам да се включа в темата,и да поискам съвет,как да постъпя.На 18 съм,ако има значение,с момичето се познаваме от скоро,има няма половин година,но не сме общували много.Тя също е на 18.Излизали сме 1,2 пъти в обща компания,виждаме се почти всеки ден в училище,но сме само на "Здравей,как си?".Аз доста я харесвам и тя мисля,че го знае,единственото което ме притеснява е това,че не знам дали тя изпитва същото към мен.
Проблемът ми е,че не съм от най-разговорливите типове,притеснителен съм,а момичето е прекрасно във всяко едно отношение(симпатична е,разговорлива,интелигентн а),и не искам да проваля работата.До сега не съм имал приятелка,и затова ми е малко странно,как ще протече срещата ни,ако вземе,че приеме.Дайте съвет вие как бихте постъпили на мое място,защото вече започвам да се отчайвам,че никога няма да си хвана приятелка.