.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Под слънчевите лъчи...

#Избор на епилатор#

Здравейте момичета Искам да си взема нов епилатор,тъй като стария вече издава багажа какъв бихте ми препоръчали.искам да си взема с приставка за деликатни зони,примерно за под мишниците.ако може да ме ориентирате с цени и може и снимки.Благодаря предварително

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Здравей..И аз си търся сега епилатор и съм се спряла на един много хубав Silk-epil Xpressive Wet & Dry , но цената му е около 240 лв и сега ще се наложи да посъбера малко,но иначе си струва можеш да го използваш и под душа и на сухо :P
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    Здравей..И аз си търся сега епилатор и съм се спряла на един много хубав Silk-epil Xpressive Wet & Dry , но цената му е около 240 лв и сега ще се наложи да посъбера малко,но иначе си струва можеш да го използваш и под душа и на сухо :P
    а имали приставка за деликатни зони

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    ами всъщност не съм се интересувала за това,но би трябвало да има все пак за тази цена,ако искаш сега ще проверя..

Град
    Под слънчевите лъчи...
    ами всъщност не съм се интересувала за това,но би трябвало да има все пак за тази цена,ако искаш сега ще проверя..
    мерси

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    значи имма приставки и удобен масажор..колкото повече го гледам,толкова повече ми се иска да си го купя ако се интересуваш повече виж в google има инфо,но само на английски

Един съвет от мен:Не гледай цената.Аз си купих преди няколко месеца на Филипс за 200 лева и не съм доволна изобщо.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    между другото и Philips Satinelle Ice Premium е доста добър.Една приятелка на майка ми има такъв и каза ,че е много доволна.За него знам повоче , има звуков масаж с Алое вера , накрайник за чувствителните зони ,миеща се глава ,2 скорости и още куп екстри .. цената му е 200 лева ,ако не се лъжа!

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Цитирай Първоначално написано от the_slayer93
    Един съвет от мен:Не гледай цената.Аз си купих преди няколко месеца на Филипс за 200 лева и не съм доволна изобщо.
    ДА не е този,за който писах тъкмо си мислех,че може и него да си купя.. кажи какъв си си взела

между другото и Philips Satinelle Ice Premium е доста добър.Една приятелка на майка ми има такъв и каза ,че е много доволна.За него знам повоче , има звуков масаж с Алое вера , накрайник за чувствителните зони ,миеща се глава ,2 скорости и още куп екстри .. цената му е 200 лева ,ако не се лъжа!
    Охлаждащата приставка не намалява болката изобщо и много бързо се разлежда.

моят е такъв http://appliances.market.dir.bg/xoff...269&shop_id=87

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Охлаждащата приставка не намалява болката изобщо и много бързо се разлежда.

моят е такъв http://appliances.market.dir.bg/xoff...269&shop_id=87
    относно болката не ми пречи.свикнала съм

И аз съм свикнала и реших ,че ще го преживея ,ама т'ва ,че ги къса и не ги хваща е мн досадно.и Т'ва със седмици гладки крака е голяма измислица

Град
    Под слънчевите лъчи...
    И аз съм свикнала и реших ,че ще го преживея ,ама т'ва ,че ги къса и не ги хваща е мн досадно.и Т'ва със седмици гладки крака е голяма измислица
    еми тоя с който съм в момента е много стар и за да махне всички косми трябва да си играя сто часа.иначе като ги махна издържа 1 месец.

Ето такъв е моят епилатор : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037964
    Това, което мога да кажа за него е , че премахва и най-късите косъмчета Не знам все още колко време ще издържат косъмчетата да не поникнат , тъй като епилатора си го взех този месец ...

Супер фен
    Моят е ето този:
    и е с приставка :Р Ползвам го повече от 2 години и нямам НИКАКВИ проблеми с него. Цената беше доста ниска, не помня точно колко .. 50-60 лв някъде, но сега 100% не е толкова

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз преди месец-два трябваше да си купя епилатор, че и моя си беше отишъл. Дълго време четох из някви форуми и сайтове съвети какъв да си взема и т.н. Накрая ми писна, отидох в магазина и там продавачките ми обясниха от-до, купих си един на Braun и съм предоволна. Цената не я помня.
    Абе, купи си Braun или Phillips. За повече подробности отиди в магазина и питай.

Какво е звуков масаж с Алое вера ?

Какво е звуков масаж с Алое вера ?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от evalongoriq Виж мнението
    еми тоя с който съм в момента е много стар и за да махне всички косми трябва да си играя сто часа.иначе като ги махна издържа 1 месец.
    Какъв е???
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Моят е Braun и съм много доволна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Braun и Philips са най-добрите марки епилатори.

Моят е ето такъв. Приставката не я ползвам. Върши ми чудесна работа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Starless
    Моят е Браун, маха и най-късите косъмчета, освен това е с лампичка и добре се вижда. Има 2 приставки, ама аз не знам коя е за деликатните зони ;дд .. и подмишничките, и краката си оправям с тази, която е до него на снимката, не тази с допълнителните колелца ;дд. Иначе косъмчетата доста бързо ми поникват - може би за седмица, но не смятам, че това зависи толкова от епилатора - той все ги скубе, нищо различно не прави, колкото от самия организъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си