- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при анален секс..
Преди време с приятеля ми правихме секс. аз попринцип му давам анално и съм свикнала, не са ставали гафове. но преди няколко дена при поредния път се нааках.. много ме досрамя от това, което стана.. на вас случвало ли ви се е нещо подобно? как мога да избегна този проблем? преди секс минавам задължително през тоалетната.. какво друго да направя?
Ако го извади много бързо стават такива неща, иначе пробвай с мрежичка против комари![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Случвало се е на почти всички, които практикуват този вид секс.
не мислех, че може да се случи.. минах през тоалетната, правила съм го много пъти.. направо умрях от срам.. а на приятеля ми не му е от големите, за да се притеснявам от получаване на вакуум.. спала съм и с доста надарени момчета.Първоначално написано от Nadelina
боже .. има си клизма за тая работа![]()
![]()
+1Първоначално написано от INSIDER
![]()
Какво успокоение само. Давай, има още на къде!Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТАКИВА ТЕМИ БОЛ!
п.с. LambOfGod тва ли е ся новата модас тази емотиконка гледам на сичките ти скорошни коментари я има
![]()
![]()
омаза се,а?
^![]()
Първоначално написано от LambOfGod
еми..супер
![]()
Нищо друго не може да направиш освен да стискаш палци с надежда ,че няма да се насереш.Не си първата нито последната дето се е насрала след анален.Само му кажи да не те удря в бъбреците,че и ще се напикаеш,колкото и смешно да ти звучи!Първоначално написано от sexy_ani_91
Вива канари...!!
Просто не го прави ако не си ходила до тоалетна преди това или клизма..
Мдаа !!Първоначално написано от sexy_ani_91
Сега остава и той да прочете това и .... съвсем ще се осереш ...
![]()
Ц ц ц има една поговорка "Не акай там където спиш и ядеш !", защо наруши златното правило ?
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от IRule
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Случва се .. се едно да правиш орална и да го захапеш без да искашКофти е ама се преживява ..
Не е съвсем еднакво.. като го захапе ще се чувства гузна,а като го насере-засрамена.Първоначално написано от beliqsmok
![]()
![]()
![]()
![]()
... хаха смяях , паднах от стола бе
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
И на мене ми се е случвало няколко пъти.....Първоначално написано от sexy_ani_91
![]()
![]()
![]()
ЕвалаПървоначално написано от IRule
![]()
![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
![]()
![]()
![]()