- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам много пърхут
ок мс на всички![]()
![]()
![]()
Според мен най-добре ще е да си вземеш не козметични шампани, а такива с медицинска цел. Аз имах пърхот и ми помогна единствено Selegel на Ducray. Вярно, че е скъп, но наистина помага - на мен от първото измиване всичко беше изчезнало, но трябва и постоянство - 6 седмици по 2 пъти на седмица и вече можеш да забравиш. На мен така ми се отрази. Можеш и да пробваш другите шампоани, които ти препоръчаха първо, но няма гаранция, че на и теб ще ти помогнат, както са помогнали на другите.
едит: шампоанът Сележел е само за сух пърхот - много ситен и пада като сняг по раменете когато решиш косата си. Имаш ли сух пърхот, шампоана, който ще използваш, трябва да е специално за такъв.
Vichy![]()
Аз използвам шампоан Билка против пърхот.
Хах на мен от Билката ми се появи още повече![]()
![]()
![]()
![]()
с моята чувтсвителна кожа.. ужас
Препоръчвам Клиър : )
Или пък си копуваш Низорал имаше го на таблетки, стриваш ги и в шампоана. Това също помага
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
и аз имах преди няколко години, но се махна с 1 шампоан от аптеката на VISHY против пърхот.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
на мен ми помогна SELSUN BLUE
love is gone!
виши на мен ли4но ми помогна
самата им цяла серия е много добра но проблема е 4е са скъпи миналата година този за пърхота беше около 18 лева не съм 100 % сигурна
но наистина има резултат
ако не ти помогне тогава Клиър е другият ввариянт на мен ли4но ми помогна ви6ито ...
![]()
успех![]()
Requiem for a dream <3
Пробвай с шампоан "Низорал".
Продават го в аптеките в тубички от 60мл![]()
има един шампоан против пърхот на Арома - съвсем обикновен ... на мен ми помага страшно много , също и на Клиър![]()
![]()
![]()
Клиър на мен ми помага![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз пък от clear изобщо не съм доволна от него ми се появи още пове4еОт шампоаните ти препоръ4вам Низорал и VISHY, от балсамите - Евтерпа против пърхот, а ина4е може да си вземеш Seboral Forte от аптеките струва 2.20 и се втрива силно (ина4е няма ефект) в кожат ана главата след измиване, докато е още влажна , на мен ми помогна
![]()
Май всички имаме .
И аз имам и вече с какви ли не шампоани се къпя . Обаче имам едно като мазило ,специално направено от лекари ли ,нещо такова . То ми помага и после с шампоана - Бива.
Но при всеки май помага различен шампоан,сега съм взела една Нивеа ,и май помага ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от TeenSpirit
Clear![]()
Humans need fantasy to be human.
Head&Shoulders на мен ми действа![]()
Шампоан с хвойнов катран! На мен за седмица ми реши проблема.
Ами при мен шампоан против пърхот не ми помага ,но ми изчезна от най-обикновен шампоан (къпя се през ден)Аватара ти на вокала на BVB ,познах ли?![]()
^ о не ,нз дали са те. Просто бях написала Кенвело в г-н Гугъл и ми излезе ,много ме изкефиха и така (:
има едни хапчета ,Низорал ..
те се слагат в шампоана.
това помага ,поне при мен![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от TeenSpirit
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Потърси си гел протиж пърхот АЛЗЕДА
може и да е лющене на скалпа.
днес бях на фризьор и пича ми каза ,че не е пърхот а лющене на скалпа .
каза ,че се получава от СМЯНА НА СЕЗОНА ИЛИ ГРЕШЕН ШАМПОАН ,КОЙТО ДРАЗНИ СКАЛПА
препоръча ми някъв успокоителен шампоан на Лореал ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз забелязах,че имам пърхот от преди 2-3 седмици някъде.Майка ми има същия проблем но при нея е доста по-сериозно.И така вкъщи си седи шампоана Низорал,който бе използван много малко.Честно казано за 1 седмица (точно 2 пъти се изкъпах) и ми се махна изцяло. ( :
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."