- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви тетрадки си купувате
Зависи си от предметите. По математика съм с голям формат тетрадка с бели листове. По другите предмети съм с вестникарка хартия и малък формат.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С бели или весникарски листове? - Бели
С спирала или без? - Без
С разделение или без? - Без
Голям или малък формат? - И голям, и малък
И с колко листа най-често си купувате? - 80.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
1-С бели или весникарски листове?
Не ми е важно чак толкова листа, а самите редове. Обичам и пиша много по-хубаво, когато редовете са ясно изразени. А не някакви бледи. Гадни са ми.
2-С спирала или без?
Предпочитам със спирала, но си купувам такава, само по химия и някой друг предмет, но най - редовно си купувам без спирала.
3-С разделение или без?
Без.
4-Голям или малък формат?
Най - вече малък. Голям - зависи от предмета.
5-И с колко листа най-често си купувате?
40 най - вече. С 60 и 80 листа много по - малко, и то по определени предмети.
Единствено по биология си купувам тетрадки с твърди корици, тъй като ми е профилиращ предмет и любим, също.
Ами, с бели листове, със спирала, без разделение, голям формат, над 80 листа![]()
1-С бели или весникарски листове?? Само с бели
2-С спирала или без? И двете
3-С разделение или без? Без
4-Голям или малък формат? И двата
5-И с колко листа най-често си купувате? 60-80
Бели редове, спирала, без разделение, предпочитам малък формат.
Като бях по-малка и държах да са големи, с разделения и т.н., ама сега такива просто са ми в тежест..
1. Аз тетрадки не ползвам ...![]()
2. Не пиша в часовете.
3. Ако е нещо супер важно и ми трябва си го записвам на лист.
4. Вече кои ти пише в часовете ? :д
1-С бели или весникарски листове?? - Допреди година тетрадките ми бяха с бели листове, но на тях пиша отвратително, затова тази година си купих с вестникарски листове. Хем ми е по-удобно с тях, хем са по-мекички ..
2-С спирала или без? - Без
3-С разделение или без? - няма значение
4-Голям или малък формат? - По математика пиша на голям формат и по български език пишех на голям формат, но тази година реших само по математика да пиша на А4, щото много ми тежат.
5-И с колко листа най-често си купувате? - от 60 - 100