- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bullet For My Valentine In Bulgaria :O ! OmFg !!!!!!!!
Хахахахахаха ,и кво?
Една от най-комерсиалните банди.Като станеш истинска метълистка се обади и да видим на кои банди ще се кефиш![]()
Че аз изобщо не оспорвам това.. съгласна съм,но те си вярват,че е метъл щото така пише в нетЯ.Първоначално написано от North
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ама вие се оказахте големи метълиПървоначално написано от ElinoOor
! Все едно да ми кажат че Iron Maiden e пънк група! ТЦТЦ!
Bitch! >.<![]()
Iron Maiden са далеч по-смръдлива група от БФМВ,и да това е metalcore,не heavy metal,така че като казвате метъл,моля казвайте,кое имате предвид... и dope не са hvy metal,обаче алтернатив метъла пак е метъл нали?!Ако искате ги наречете пънк или алтернатив рок,но аз мисля,че правят добра ЕМО музика,така че моля моля не коментирайте ... не са по-малко популярни от тъпите ви heavy metal банди...Първоначално написано от DeadSilence
Ти шегуваш ли се?Първоначално написано от vikipf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След 20-30 години няма да има и помен от тях, всички ще гният доволно, залезли преди повече от няколко десетилетия.![]()
Може ли да се посмея повече и от твоите 1,2, ... 6 човечета?Първоначално написано от Bianca
"20-30 години... и повече" е олицетворение на сарказма. Или за да не търсят да се заяждат някакви "умници", трябваше да напиша "никога"?
А за съществуването на тези групи след години, не може да се каже нищо сигурно, защото все пак и за Scorpions, Foreigner, Whitesnake и други, скиптиците са казвали, че ще бъдат забравени след по-малко от няколко години. А какво е станало? Поколения, родени 10-15 години след първите изяви на тези групи, все още ги слушат.
Много ме мързеше да напиша това мнение.
Вие на хероин ли сте бе?
СкИптиците ли?Първоначално написано от vikipf
Посмей още веднъж да сложиш в един пост БФМВ и Скорпиънс, Уайтнейк и Форинър!!!
Знам, че е сарказъм. Просто този сарказъм не е уместен да се ползва при обстоятелства, в които се споменава гейска група като БФМВ. След една година ще са залезли бледите им звездици, и повярвай ми, НЯМА да бъдат помнени след 10-15 години. Запиши си го.
Май те мързи и да мислиш.
Да не би да ме заплашваш?
Мързи ме да мисля за кое?
Запиши си и погледни, че не съм използвала "класиците" с "гейските" групи на едно място. Ти го направи.
Правописната ми грешка ли прави поста ми беЗМислен? Или аз да коментирам твоя Уайтнейк?
Не съм фен на BFMV, но съм чувала за тях още щом излезе вторият им албум - 2005-та. Ако не правя грешка в пресмятането това са 4 години, в които тези "гейове" имат фенове на всякаква възраст и от всевъзможни националности.
"мързеше ме да напиша този коментар." ........ защото знаех, че ще се намери някой, който да спори (защото в този форум само опозиции се намират), воден от единственото желание да си изкара агресията натрупана през деня. А на мен лично, не ми се занимава да пиша глупости.
Вие на хероин ли сте бе?
Извинявай за грешката, за която си личи, че съм пропуснала в бързане.
Повярвай ми, личи си кога нещо е сбъркано при бързане и кога не баш.
Че той и Азис има многобройни фенове, Глория, Емилия, Преслава – и те.
Да не говорим за моя правопис, защото наистина не би могла да знаеш, какво е нивото ми на грамотност.
"Не съм фен на BFMV, но съм чувала за тях още щом излезе вторият им албум - 2005-та. Ако не правя грешка в пресмятането това са 4 години, в които тези "гейове" имат фенове на всякаква възраст и от всевъзможни националности."
Не четеш. ; )
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от Stan4o123
Точно под това имах предвид, че не са точно метъл и затова дадох примера с Iron Maiden!![]()
Bitch! >.<![]()
Добре,ве разбиращата кой те би през ръцете да се намесваш?
Ти си се радвай на метъла,ходи си на концертите и викай насам нататък с натурално сокче в ръка щото си 'ибахти яката метълкаа'.. някой да те спира?
За едни метъл, за други - боза. Теб като ти харесва - кво? Сърмичка ли искаш..? Слушайте квото искате и се радвайте на живота.
Kaname senpai <3
Не разбирам, какво толкова съм казала че да ме нападаш така! Щот ни най малко НЕ съм се обидила!Първоначално написано от ElinoOor
![]()
!! Ще си ходя с сокче в ръка на разбиващите концерти, ще си се кефяя нааа максс - нещо против да имаш! Не ми се и вярва щот явно не слушаш метъл! Пък и ако слушаше щеше да знаеш кви са Bullet по стил, въпреки да не ги харесваш! Чаткаш ли ся? Айде довечера иди да гледаш сънчо и лека нощ! :P
Bitch! >.<![]()
Ама ти си мисли квото искаш и си вади доводи каква музика слушам от няколко поста.![]()
Аз точно тва ти казах - ходи си на концертите и не се занимавай. Ти май реши,че искам да ти се карам що слушаш бълет,а не менсън примерно?![]()
Спокойно,бе деца.. никой на никой не се кара.
Kaname senpai <3
![]()
![]()
Ама изобщо не ме разбрахте какво исках да кажа.. както и да е.![]()
Kaname senpai <3
За своите 15-16 години така и не разбрахте,че хората имат различни музикални предпочитания. Това, което за вас - "разбирачите", е смешно, за някои хора е любимата музика. Не можете да съдите по своя вкус всичко около вас. Всъщност можете, нали трябва да сте опозиция на всички, за да избиват комплекси.
За мен "смешна" група е тази, която няма авторски песни, а краде най-безогледно чужди, за да се прочуе. Доколкото знам БФМВ не са крали нищо, за да са смешни. Или казваш, че изкуството, което не разбираш, е смешно?
Не ми отговаряй, помисли си.
Вие на хероин ли сте бе?
ами аз не знам да има група,сама да се е прочула,без реклами,финансиране,така че не мога да кажа,че като една група е комерсиална,тя автоматично не струва и няма да я слушам... музиката е това,което really matters,и стига да правят хубава музика,рекламата помага да има по-голяма аудитория от слушатели.Първоначално написано от Battlescarred
А вие видяхте ли датата дето уж ще е концерта? Тва е било преди повече от месец, а темата е още по - стара.. за кво спорите не ми е ясно.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Mи затова,че в темата се изказаха като типични българи.По-точно български пубер.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Веднага се почва 'еее,кви са педали тия' и тем подобни.Ми това е твое мнение,обаче все пак може и по-цивилизовано да се каже-Не ми харесват.Толкова ли е трудно да не се държите като неандерталци?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Хах нищо не съм казала просто питах къв е смисъла да се спори. На мен също ми харесват като група и чесно казано не ми пука кой ги мисли за педали и кой не. Тъй че никво впечатление да не ти прави. Винаги ще има такива изказвания ии както казваш "неандерталци".Първоначално написано от Extremescream
Всяко вдишване е квадратче към теб...
chaos con queso - е първото нещо ,което ми дойде на ум когато прочетох твоя пост : ) - първоначално стила им се водише екпериментал и в последствие стана nintendocore и без някоя огромна компания да им помагаПървоначално написано от Stan4o123
Medusa'scream - създадена от руски студенти.Хората са били от музикално училище и са се събрали и направели няколко песни и после ги записали и качили на cd-та и ги раздавали.И така станали по-известни.
И много са ми смешни ограничените хора.Аз примерно знам от Deathcora над 150 банди в листа имам.И това ,че слушате Металика ,Пантера ,Гънс ,Токиото ,Слипнот ,Линкин и тн това не означава ,че сте метълисти.Пък ако се обличате ,като метълисти още по-малко.И са най-забавни метълистите (в кавички о.О) ,които се ограничават само с метъла!!!
Знам такива не отричайте - има ги много.
Нямах предвид тебПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
За жалост неандерталци ще има винаги,права си.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
абе хора сори,че изваждам темата от миналата година ама искам да знам булет имали ли са концерт в БГ
Добре бе хора за кво трябва да се заяждате ?!
Нали си имате и теми за чалгата ходете си коментираите там, а не да псувате и да им викате педерасти, щот те са супер добри... Ваш е проблема, че не слушате такава музика и не разбирате от нея![]()
Темата е направена за метълягите, които ХАРЕСВАТ групата и я обсъждат... (знам, че след моя коментар веднага ще има някво заяждане, но не ми пука особено) !!!
BFMV <3<3<3