.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Blitzkid
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Елвис на нашето време
    Piss On You
    Не сравнявай краля с неква чернилка
    Еи Олиг*френ малак още 1 път кажи такова нещо за 2Pac и лично ще те намеря и ще те заровя жив в земята !!! Чалгар мазен....чернилка може да викаш на майка си....не можеш да му стъпиш на малкия пръст ве.....като не знаеш нищо за него по-добре си замълчи....Тва че ти слушаш друга музика не значи че трябва да го редиш ве....и аз не слушам Michael Jackson но за мен той си е легенда....и мога да ти кажа че по-голяма легенда...от 2Pac i MJ няма!!!Къв е тоя Елвис...че не го познавам.... Аа ония дето се тъпчеше с наркотици...и гушна букета ли...ем браво? Няма да говорите така за хора които не познавате....т'ва че за вас живота е само пари,кучки и коли не значи че всички са като вас.2Pac беше велик човек ЛЕГЕНДА!!! и никога няма да има 2-ри като него.....

ПС....ти като си бял мн ли си хубав....друг е въпроса че като се погледнеш в огледалото то се чупи....

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от BMEClick Виж мнението
    Еи Олиг*френ малак още 1 път кажи такова нещо за 2Pac и лично ще те намеря и ще те заровя жив в земята !!! Чалгар мазен....чернилка може да викаш на майка си....не можеш да му стъпиш на малкия пръст ве.....като не знаеш нищо за него по-добре си замълчи....Тва че ти слушаш друга музика не значи че трябва да го редиш ве....и аз не слушам Michael Jackson но за мен той си е легенда....и мога да ти кажа че по-голяма легенда...от 2Pac i MJ няма!!!Къв е тоя Елвис...че не го познавам.... Аа ония дето се тъпчеше с наркотици...и гушна букета ли...ем браво? Няма да говорите така за хора които не познавате....т'ва че за вас живота е само пари,кучки и коли не значи че всички са като вас.2Pac беше велик човек ЛЕГЕНДА!!! и никога няма да има 2-ри като него.....

ПС....ти като си бял мн ли си хубав....друг е въпроса че като се погледнеш в огледалото то се чупи....
    Извинявай тъпчо ама ти също НЕ ГО ПОЗНАВАШ НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА НЕГО ЗНАЕШ САМО ИМЕТО МУ И 2-3 ПЕСНИ И ВЕЧЕ ГОЛЕМИЯ ФЕН , А И НЕ МОЖЕШ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА СРАВНИШ ДЖАКО ПАК И ПРЕСЛИ ТЪЙ КАТО СА В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ НА МУЗИКАТА. ТОЙ НЕ Е НЯКЪВ БОГ КВО СТЕ ГО ЗАБОГТВОРИЛИ . ПЪК И ЛИРИКИТЕ НА ЕМИНЕМ СА МНОГО ПО СИЛНИ И В ПРАВ ТЕКСТ 2pac НЕ СТРУВА ЗА МЕН ЕДНА И СЪЩА МЕЛОДИЯ И ВЪРТЯНЕ И СУКАНЕ НА ЕДНО И СЪЩО И КВО МИСЛИТЕ СЕ ЗА ВЕЛИКИ КАТО ГО СЛУШАТЕ БАХТИ ЛЕШОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си