.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Работа за деца

Незнам дали точно тук е раздела, но май - няма по - подходящо място за въпроса ми...
    Та той е следният: Има ли възможност едно дете да работи за пари, което не е пълнолетно... Знам, че звучи много глупаво, но все пак наближава "ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ" и вместо да бездействам по цял ден да изкарам малко пари... И без това не съм от най - богатите деца, но и не ми е невъзможен живота Моля ви пишете по въпроса и дайте някой съвет... Като цяло каквото се сетите по тази тема.
    Ето и маааалко информация за мен:

Години: 12.08.1997
    Град: Велико Търново

П.П - Съжелявам за допуснатите грешки...

Благодаря за информацията... А аз точно това търся - флайърчета, бележчици, тва онова, но явно няма как да стане , а би било много хубаво ако така дават по 10тина - 20 лева за един цял ден раздаване на такива хартийки

Има и друг вариант... Един приятел (на моята възраст) ми каза, че когато си бил на село чистели двора на едни англичани и доста добри пари давали, но в град тва много, много трудно може да стане освен ако не живееш в Америка ... Там си падат по такива работи децата...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едва ли ще успееш да си намериш някаква работа на 13 години..
    Но все пак може да опиташ за раздаването на флаери,плакати и т.н...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    97 си.. я се погледни! Вместо да се подготвяш за изпити ала бала, защото ако дойдат ще почнете пак да пишете, че не знаете, че не можете да се подготвите ала бала. Изживей си пълноценно детството и лятната ваканция, отиди на море. Хубаво, че искаш да помагаш за пари ала бала, ама какво може да направиш на 12-13 години? За флаери според мен пълен апсурд да те вземат, то мен едва ли ще вземат, та тебе ли.. момичетата на твойта възраст на улицата играят или учат, или танцуват и т.н. А и колко мислиш, че ще вземаш? 15 лв. на ден.. какво толкова ще помогнеш в бюджета на семейството.. а и надали вашите ще ти разрешат.. замисли се малко
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

Здрасти еми аз искам да раздавам такива бележчици и тн. .. Не ми трябват пари просто ей така писах в една друга тема .. ама никой не отговори .. значии от София съм и съм на 14 .. вече накарах гаджето на сестра ми да поразпита, защото той има приятели които се занимават с тва, ама ще е добре и вие малко да помогнете ако можете

Kichann
    Guest
    Zdraweyte izkam da popitam za rabotni mesta ...nqma znachenie kakvi shte sa ...na 17 god.sym myjki pol...ako ima oferti kajete za lqtoto se otnasq....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    97 си.. я се погледни! Вместо да се подготвяш за изпити ала бала, защото ако дойдат ще почнете пак да пишете, че не знаете, че не можете да се подготвите ала бала. Изживей си пълноценно детството и лятната ваканция, отиди на море. Хубаво, че искаш да помагаш за пари ала бала, ама какво може да направиш на 12-13 години? За флаери според мен пълен апсурд да те вземат, то мен едва ли ще вземат, та тебе ли.. момичетата на твойта възраст на улицата играят или учат, или танцуват и т.н. А и колко мислиш, че ще вземаш? 15 лв. на ден.. какво толкова ще помогнеш в бюджета на семейството.. а и надали вашите ще ти разрешат.. замисли се малко
    Колежката ала бала много добре ти го каза по-добре да си изживееш детството ала бала изчакай година или две и тогава може да почнеш да работиш нещо ала бала сега са ти най-важните години ала бала после почват глупостите в УЩ тогава може да работиш нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си