.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имам забележка относно единия съвет за къдравата коса. Когато се реше суха се накъсва повече. За да не се къса при разресване най-добре е да се реше след нанасянето на балсама с отмиване или под течаща вода. Казвам го от опит И също така като се разресва това да става от края към корените. Да поясня - не забиваш четката директно в корена, а започваш първо от краищата, като постепенно се изкачваш нагоре. Казвам го, защото съм виждала ужасно обзобразени къдрави коси, точно поради неправилно сресване и неистово скубане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Имам забележка относно единия съвет за къдравата коса. Когато се реше суха се накъсва повече. За да не се къса при разресване най-добре е да се реше след нанасянето на балсама с отмиване или под течаща вода. Казвам го от опит И също така като се разресва това да става от края към корените. Да поясня - не забиваш четката директно в корена, а започваш първо от краищата, като постепенно се изкачваш нагоре. Казвам го, защото съм виждала ужасно обзобразени къдрави коси, точно поради неправилно сресване и неистово скубане.
    Много добър съвет. Моята коса не я сресвам, само като я мия и съм сложила балсам, тогава. Само като ходя на фризьор, я сресвам с 300 зора

Цитирай Първоначално написано от r0ssie_r0ssie Виж мнението
    Много добър съвет. Моята коса не я сресвам, само като я мия и съм сложила балсам, тогава. Само като ходя на фризьор, я сресвам с 300 зора
    Ползвала съм няколко балсама от тези https://eli.bg/kosa/balsam/ и мога да кажа, че вършат чудесна работа за къдрава коса. Определено няма да сбъркате, ако решите да тествате тези на Chi или пък на Revlon.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си