.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Възможно е да е от лака. Чувала съм,че лакове, които се "лющят" - не мога да намеря по-подходяща дума в момента, са по-некачествени. Когато падат разлепят и най-горния слой на нокътя ти. Пробвай с маслото за няколко седмици, поне ще се заздравят. Иначе и аз се дразня - повечето от приятелките ми поддържат маникюр и ноктите са такива белички над плочката и без френски и третиране. Само аз съм така.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel Виж мнението
    Възможно е да е от лака. Чувала съм,че лакове, които се "лющят" - не мога да намеря по-подходяща дума в момента, са по-некачествени. Когато падат разлепят и най-горния слой на нокътя ти. Пробвай с маслото за няколко седмици, поне ще се заздравят. Иначе и аз се дразня - повечето от приятелките ми поддържат маникюр и ноктите са такива белички над плочката и без френски и третиране. Само аз съм така.
    Охх и мойте нокти са така. Интересното е ,че на кутрето на едната ръка ми е плътно, но на другите пръсти НЕ.
    Мисля и аз да пробвам маслото на Икаров.

П.П. Не е от липса на витамини. Освен ,че ям много плодове,зеленчуци, сирене, отделно приемам и витамини под формата на хапчета.

Ако някой намери решение да ми пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си