- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГРЕ Г.С Раковски-гр. Бургас-добра гимназия??
BlackWings, съгласна съм с теб за всичко. Пиша малко позакъсняла в тази тема, може би и вие сте 96 набор като мен? .. Ами аз съм в Немската.![]()
Цяла година там исках да уча, побърках се да уча, защото наистина исках да вляза там (и успях). Пределно ми беше ясно, че в Немската се учи най-много и чакам с нетърпение да започваме училище вече. Обичам да уча, честно казано не ми дреме много, много дали съм "шибан зубар"..
А за Руска какво питате - там повечето са влезли, защото не са ги приели другаде. Извинявам се, но мисля, че е смешно да се колебаеш между Руска и която и да е друга езикова. Мислех, че всички го знаят.
Знам че е минало супер много време от както си пратил/а този пост, но не можех да не се противопоставя на мнението ти. Много хора смятат, че руския език замира, еми сори не е така. Знаеш ли, че ако издържиш матура по руски с отличие можеш да влезеш навсякъде в страната? Че има хора, които не учат и не се вълнуват от това, което става в училището - има, но не отписвай и умните хора в Руска! И за мотивация да кажа, че от както съм влязла в тази гимназия (вече 3 години) съм изключително доволна - училището е гостоприемно, красиво, модерно и просто всички там са приятелско настроени (с изключение на директорката, която ще ти изяде ушите ако влезеш в някоя от стаите с хамбургер или нещо такова) и само в моя випуск има 3-ма руснака, които са се преместили да живеят тук (има носители на езика) в кое др даскало в Бургас има? С цялата си объркана мисъл дотук исках да кажа, че руската е страхотно училище и ако някой го е изключил от елита в Бургас има грешка!