- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фенове
е Пикачу голям глас вади....
Pika....piiika....PIKAA!!!! (лол)![]()
![]()
Всички фенове на анимета задължително трябва да видят това!
Здравейте, Аниме фенове!
Малко за мен - следя анимето One Piece, но съм изгледал доста други като Bleach , Fairy tail. Също така чета и мангата,която излиза за горе споменатите и Наруто. Скоро започнах да гледам и едно ново аниме Log Horizon, струва ми се интересно! Гледал съм и още доста други,които вече са приключили, но не искам да изпадам в подробности. Ако някой иска да си чатим/обсъждаме анимета може да ми пише в профила ми в vbox -maver1ck или да ме намери в скайп - tokko.93
Искам да споделя тук с вас,че превеждам епизоди на любимото си аниме One Piece и по-точно Трилър барк арката в vbox-а, затова ми се ще да попитам тук дали има желаещи да ударят едно рамоТова са единствените епизоди без бг субс на цялото аниме и искам да ги преведа за да може и тези,които не разбират английски да ги изгледат и да им се насладят! Дори знам вариант ,в който дори тези,които не разбират английски да ми помогнат просто ми пишете на един от по-горните профили.
А и за финал стига с този пикачу- 21 век сме вече....
Ех добре... връщам си думите назад все пак всички сме израснали с него)))
Аз не съм съгласен с вас, аз не харесвам АНИМЕТА, аз ги обужавам!!! Едно от любимите ми е Bleach, NARUTO и Swort Art Online. И ако някой може да ми каже някакъв сайт за fan fic да пише....!!!!
![]()
Yo!
Аз също съм луда по аниметата. Нямам любимо, защото всяко което гледам ми става любимо <3
Междудругото имам предложение за останалите фенове:
може да сте чували ( а може би, не ) за нещо наречено „Анивенчър”. За тези които не знаят какво е това - Анивенчъра е като голяма аниме фен сбирка. Не съм сигурна, но мисля, че първия за тази година ще е на 23.04.
Та идеята ми беше да се съберем повече аниме фенове и да отидем заедно. Аз лично не познавам никой, който да харесва анимета и ще бъде супер като сме повече хора (ако някой разбира се се съгласи да дойде). Хем ще се запознаем с нови хора и ще намерим нови приятели , хем може и някой косплей (сценка от аниме, манга, игра или филм) да измислим![]()
Аз от две години все ги изпускам евентите. xD Тази година са надявам да отида, но нищо не е сигурно. ;s Пълно е с отакута, особено в София.Ако наистина нямаш нито един приятел, във vbox7 е пълно с аниме групи и все се събират хора за евенти. Форумът на анимес-бг също беше доста активен до преди година (не съм влизал от доста време и не знам как е положението в момента). Най-лесно пък ще се оправиш във фейсбук. Otaku-Бulgaria е доста активна група и има около 20/30k души.
![]()