.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    keshasexy само под секрет да ти кажа че хомофобията, расизма, сексизма и тоталната липса информираност по въпроса не се броят за аргументи.

в америка сега към 30-ина % са тлъсти, а в милата ни, родна родина са към 25% (един от световните лидери сме с други думи, а сме една плюнка)

за американския империализъм пък всички знаем с излкючение на тебе, ТОВА е лоша черта, а не глупостите дето си ги наредил.

морала им е точно толкова зле колкото и нашия (покажи ми едно сравнение което да ме опровергава ако можеш), а това че си чул не дочул за здравната им система изобщо не ти дава позиция в спора (защо ли ги сравни с канада, а не с дания например?), нито ги прави кой знае колко зле. виж нашата, сравни я с тяхната и тогава си отваряй устенцата мамини сладки.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    а в милата ни, родна родина са към 25% (един от световните лидери сме с други думи, а сме една плюнка)
    Това пък,не знам от къде си го измисли.Като по официални данни:Най-слабо засегнатите от този "сериозен здравословен проблем" страни са Румъния, където са затлъстели 8% от жените и 7,6% от мъжете, Италия (9,3% от жените и 11,3% от мъжете), БЪЛГАРИЯ и Франция (12,7% от жените и 11,7% от мъжете).

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си