- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- До кога ще копираме от Американците?
keshasexy само под секрет да ти кажа че хомофобията, расизма, сексизма и тоталната липса информираност по въпроса не се броят за аргументи.
в америка сега към 30-ина % са тлъсти, а в милата ни, родна родина са към 25% (един от световните лидери сме с други думи, а сме една плюнка)
за американския империализъм пък всички знаем с излкючение на тебе, ТОВА е лоша черта, а не глупостите дето си ги наредил.
морала им е точно толкова зле колкото и нашия (покажи ми едно сравнение което да ме опровергава ако можеш), а това че си чул не дочул за здравната им система изобщо не ти дава позиция в спора (защо ли ги сравни с канада, а не с дания например?), нито ги прави кой знае колко зле. виж нашата, сравни я с тяхната и тогава си отваряй устенцата мамини сладки.
Това пък,не знам от къде си го измисли.Като по официални данни:Най-слабо засегнатите от този "сериозен здравословен проблем" страни са Румъния, където са затлъстели 8% от жените и 7,6% от мъжете, Италия (9,3% от жените и 11,3% от мъжете), БЪЛГАРИЯ и Франция (12,7% от жените и 11,7% от мъжете).
Първоначално написано от ledenakrasota