.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Страшни истории и градски легенди

Хайдее,разказвайте!Много ги обичам тези работи.А и между другото как се вика Дама Пика или Кървавата Мери?
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Една много страшна градска легенда:

В далчения град Ямбол, в блок 20, живяло едно невинно момче, което страдало от жестока шизофрения. Един ден то преживяло травматизиращ Gang Rape, след който духът му обикаля из форумите и стресира хората.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

В далчения град Ямбол, в блок 20, живяло едно невинно момче, което страдало от жестока шизофрения. Един ден то преживяло травматизиращ Gang Rape, след който духът му обикаля из форумите и стресира хората.
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Град
    София
    Аз съм виждал дух,но никой няма да ми повярва,ако искаш да ти разкажа по-подробно историята кажи ще ти пиша на лично Та на село селската легенда е,че до 40 дни след като даден човек умре духът му остава на земята и има много истории на хора,които са виждали или чували дух,аз съм 1 от тях

Не е легенда!

А такива легени съществуват няколко в БГ интернета - Апостол Апостолов, Галин Калчев, Добри Божилов...
    ...

Ами съседката над нашият апартамент след като почина на няколко пъти чувахме сякаш нещо трака на горният етаж

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ако си в панелен блок, има вероятност да е от другия вход на последния етаж...

Не съм в панелка

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    creepypasta.com

Enjoy.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Пффффффф, настръхнах. Отивам да запаля свещ и да се помоля в църквата в Банишора.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith

Пффффффф, настръхнах. Отивам да запаля свещ и да се помоля в църквата в Банишора.
    Само внимавай да не те чака някое бяло БМВ

Re: Страшни истории и градски легенди

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Хайдее,разказвайте!Много ги обичам тези работи.А и между другото как се вика Дама Пика или Кървавата Мери?
    Първо да кажа, че не вярвам в такива неща, но пък като по-малка ми беше инетерсно. Мога да ти разкажа това което аз знам за Кървавата Мери, но до колко е достоверно едва ли някой би могъл да ти каже. Понеже нейната история е разпространена почти по целия свят, като всяка националност си я приспособява към своите вярвания и обичаи..
    Това което знам аз е, че Мери е била болна и е обявена за мъртва от лекаря които я е лекувал, който всъщност е бил баща и. Когато са я погребвали по стар обичай на китката и са завързали връв на която другия край е завързан за камбанка(правели са го ако някой е погребан жив да го чуят и съответно да го изровят). Понеже баща и се е притеснявал от това че Мери е била болна от няква заразна болест не е позволил на майка и да остане на гроба и след погребението. На сутринта след това като отишли на гроба и, пръчката на която била камбанката била изтръгната от земята. Бащата изровил ковчега, когато го отворил тя вече била мъртва. По лицето на Мери се четял страх, ръцете и капака на ковчега били целите в кръв, ноктите и били забити в капака. Ако застанеш пред огледало и кажеш 3 пъти Кървавата Мери докато се въртиш около себе си, тя изкача от огледалото и те плаши до смърт... И умираш упалашена до смърт както и тя.
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Аз съм виждал дух,но никой няма да ми повярва,ако искаш да ти разкажа по-подробно историята кажи ще ти пиша на лично Та на село селската легенда е,че до 40 дни след като даден човек умре духът му остава на земята и има много истории на хора,които са виждали или чували дух,аз съм 1 от тях
    Това не е селска легенда...
    Що мислиш се прави помен за 40 дни, а не за 1 месец?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous768631
    Guest
    На село се разправяше за смок, който "витае" из гробищата. Бил дълъг над 2 метра. Над 60 години бил. Една баба, когато била на гробищата и го видяла. Ударила го с мотиката в главата, но се изкривила мотиката.
    Заради тази легенда сме се разкарвали 2 лета по нощите с брадви, за да търсим леговището на смока. И кой да ти обясни, че смоците върлуват денем!

RE:Страшни истории и градски легенди

Чудя се на акъла си ,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...

А,за Дама Пика,с 2 фр. я викахме и начи това беше на у-ще и значи първо една фр. падна като скачаше от предпоследното стъпало,а пък после г-жата по АЕ трябваше да отиде спешно до вкъщи(забравила тестовете ни)
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Re: RE:Страшни истории и градски легенди

А,за Дама Пика,с 2 фр. я викахме и начи това беше на у-ще и значи първо една фр. падна като скачаше от предпоследното стъпало,а пък после г-жата по АЕ трябваше да отиде спешно до вкъщи(забравила тестовете ни)

Тая Дама Пика много страшна!
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus

Тая Дама Пика много страшна!
    Е,за контролните беше даже мн.добре,че да си прочета един урок!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

anonymous768631
    Guest
    Бебетаааа!

Чудя се на акъла си ,та значи някой от вас има ли чувството,например ако ходите до тоалетна като си вървите по коридора(а,и между другото с/у банята има закачалка с огледало) има нещо или някой зад вас?Аз вместо да си вървя спокойно си плюя на петите или в кенефа или в хола...

А аз избягвах доста време огледалото в банята след като гледах един филм, нямах проблем с нито едно друго огледало освен с това в балята на фр ми..
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    а и аз като вас ме беше страх до скоро кото хода да няма нещо-някои зад мене ммм.. също и от огледалото като се гледам се чувствам..... странно
    awerw

A бе ходете 4 часа сутринта по тъмни улички и после ми говорете за огледала

Я се стягайте...
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

В ,,Шепот от отвъдното,, имаше една серия за кървавата Мери и аз квато съм тъпа уфсъъ се стреснах доста ,ама чак толкова тъпа че да я ,,призова,, не съм била . М-у другото за тая дама пика нищо не бях чувала ,чак неска се поразрових
    А майка ми веднъж ми каза че виждала призрака на облечена в бяло жена и колкото и да е странно аз й вярвам защото в семейството ми ще е като аномалия ако не се случи нещо обвързано с духове
    ,,Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.,,

Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

Супер фен Аватара на pressiana

Аз съм от Ямбол и никога не съм я чувала тази "страшна" легенда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си