- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате най-много
Моля за мнението на момичетата. Искам само да ми кажете как си представяте перфектния мъж (моля в границите на възможното) тоест висок нисък рус кестиняв бял с тен мургав черен и така нататъка
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
В задните страници имаше не една,a две такива теми,но все пак ще ти отговоря.
За мен е важно,главата му да не е празна кратуна.
Да си паснеме по характер.
Да не ме лъже и винаги да ми казва истината.
И да не е от ония ревниви типове,където те ревнуват дори и от приятелите ти.
Там ти е проблема, че го търсиш по външния вид...
Тогава..Първоначално написано от miminko
Висок.
Светлоок.
Светлокож.
Стегнати мускули.
+++ Мдааа...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Също широкоплещест и с онова готино излъчване на самоувереност.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Никой не харесва огромното ми бирено шкембе и късогледите ми очи.
Случва се.
Висок.
Мускулест.
По-тъмна кожа.
Кестенява коса, но за предпочитане черна.
Топли кафяви очи.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ти си висок,не се прави(wosh)
ПТ-с кестенява коса,може и руса,до 190см най-много висок ,стегнат ,тъмни очи или сини -зависи си си .Аз като го видя ми прави впечатление сега така наизуст .Но това е долу/горе
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Щом външен вид ..
Висок и строен . По възможност тъмнокос и тъмноок , нормална кожа.
Направило ми е впечатление, че съм имала гаджета предимно с орлови носове, това също го включвам към критерия . Не харесвам малки нежни носленца за мъж.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Oх на мене светлите очи (пъстри, сини или зелени) са ми слабост направо ... ии ако има и стегнато тяло и е с хубав харектер и има чар би било чудесно <3 да е малко по-висок от мен и носа муу да е хубав :д ;д
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
bebzgirl
Колкото му е голям носът,толко му е голяма и патката![]()
Така,че по-добре,с по-голям нос :P
Висок
с широк гръб
големи, силни и груби ръце
не прекалено много мускули
зелени очи
тъмна коса
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Айде сега да не се лъжем....(не ги подбирате по-външен вид) !
Love! And may God bless you all !!
Извинявай,но ми стана интересно по какво ги подбираме?!'дПървоначално написано от galin4o0o
----
По темата:
Ами по принцип идеала ми за мъж е висок ,кстеняв или черен , със светли очи и сравнително бяла кожа. И,естествено, прилично на вид тяло...
Странното е,че приятелят ми няма почти нищо общо с описаното по-горв,но супер мн си го обичам.. Просто химия,предполагам ... Не знамм.. за мен поне "идеала" за мъж е едно,а това какъв мъж бихме избрали за себе си - съвсем друго !![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Първоначално написано от xXTOXiCXx
Никоя не може да ме обеди,че за вас ВЪНШНО как изглежда едно момче не водещ фактор,не казвам че не гледате характер или навици хигиена...но колкото са важни тези неща толкова гледате и външната красота.Така,че не ми говорете,че външността е последното което гледате в едно момче ;]
Love! And may God bless you all !!
Висок, рус, със сини очи, не прекалено слаб..
( току що описах сегашния ми, ама както и да е)
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не определям момчетата по външния им вид , но е плюс ако е пухкавв..![]()
Колкото до характера: просто да е свестен!! Няма нужда да описвам детайлно, защото надали има останал такъв ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всъщност много малко момичета казаха, че външността не е водещ фактор.Първоначално написано от galin4o0o
Можеше да се обърнеш към някого конкретно, не да пишеш подобно мнение ни в клин, ни в ръкав.
Разбира се, че външността е важна! Тя ни е като визитна картичка, пиар, реклама. Привлича ни към човека и, в последствие, към характера и душата му.
Всеки харесва красивите хора. Само че... тази красота е приятна, когато показва нещо истинско. Например силното тяло е умопомрачително секси, защото някак си приемаме, че под него се крие също толкова силен характер и воля. За сравнение, увисналите меса и трътлести гъзове говорят за отпуснат, тромав човек, а никой не иска такова нещо до себе си.
Е, да, понякога външността лъже. Но това се разбира след време.Както казах, външността е само визитната ни картичка.
А ако си имал възможност да опознаеш някого, да видиш, че е прекрасен човек и да се влюбиш, последното, от което ще се вълнуваш, е колко голям му е бицепсът и дали има хубав тен.
all day... all night... what the fuck?!
А и никоя от нас не се опитва да промени убежденията ти.. външността е нещо относително.. и сам го виждаш.. защото красив е в очите на една,а в очите на друга - не!Първоначално написано от galin4o0o
Сам виждаш - си падам по чернокоси със светли очи ,,,Baffalsc - по руси и синеоки .. да - и двете си падаме по високи момчета,но тя харесва такъв тип,който аз не - следователно - за всеки "красотата" и външността е нещо относително.. и да - аз си падам по високи ,чернокоси и светлооки мъже както вече казах .. но приятелят ми е колкото мен на височина(т.е. Не е висок кой знае колко) Със русолява коса е и очите му са кафяви ... И го харесвам...
Смисъл.. разбираш ли? Да - външността има роля в избора.. но това,че за мен един в красив,не значи ,че за друга не е грозен)
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Аз имах предвид да не е някакъв хипер кривия нали ;дд ... ама не се изразих правилноПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Просто да не е комплексиран.Първоначално написано от Dimchobg
ScarletBite, hard lolТиии направо ме съсипваш с описанията си.
Точно така ; )!За сравнение, увисналите меса и трътлести гъзове говорят за отпуснат, тромав човек, а никой не иска такова нещо до себе си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Просто много ме дразнят момичета, които казват, че не било важно как изглежда, а какво има в главата.Хайде де, другия път.Никоя от тях няма да тръгне с някой грозничък, само защото е много възпитан и умен.Кого залъгвате бе хора?
И сега за мен малко.Аз лично харесвам с мускули, но пък не с толкова големи.Не е много приятно да легне върху теб и да те смачка.Много се кефя на готите.Намирам ги за супер секси.Имат страхотно излъчване и не мога да им устоя :)
Shorty I love you
And you love me too
We were meant to be
Cause shorty
You love me
And I love you too
And I promise I'll be true to you
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Аааа, при такъв интерес не трябва да гледаш носовете, а ръцете.
Казва се че е колкото разстоянието от върха на средният пръст до началото на китката.![]()
Вин Дизел е кофти във фейса![]()
Бтв и Брат Пит не е чак толкова як, колкото го изкарват ...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride