- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виагра
Добър Вечер....
След няколко дена ще ми се отвори възможност за първи път... и ми е искам малко информация за виаграта, и това как тя евентуално действа на детствено момче... Моля само за сериозно коментари, защото не искам да се изложа или самолета да кацне прекалено рано, и ми е интересно ако има запознати с виаграта, да ми помогнат
Мерси предварително![]()
Не ти трябват тия глупости, върти чикии повече. Аз първия път клатих 40 мин. Друг съвет който мога да ти дам е да вземеш по дебели презервативи, нещо от рода на Extra Safe![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
да ама ме притеснява да не стане нещо прекалено бързо... момите си говорят, а тази специално е от най-приказливите ;хх
Ако и аз се притеснявах колкото тебе, сега да съм още девствен. Ако ще го правиш, прави го като хората, ако те е шубе не се занимавай.
Ти ако почнеш да се притесняваш за бебета и за болести ще ти заври главата.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
това последното ми хареса, мерси![]()
За да не говори - ти не там .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На млад човек виагра не му трябва.Първоначално написано от plqnk
Ако ще клатиш 10 часа без да спираш - ДА, но иначе, не.
Ако момата е хубава и те въжбужда, няма смисъл.
и се пише ДЕВСТВЕН, а не ДЕТСТВЕН...не го научихте тоя език бе..
може ли да питаш за виагра ,на 15 години...баси накъде отива тоя свят
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИАГРА?!?! тва е за дедковци бре деТствен :Д
П.С. съжелявам, не съм искала да те обидя или засегна.. просто ми стана мнооого смешно .. човешко е. А, и нали човек се учи от грешките си
... ;д
Женско съм
Има и виагра и на билкова основа - VitaGra ( http://www.sexshop.bg/ ) .. няма никакви химии или пък странични ефекти , но на тази възраст може и да изчакаш още малко докато пробваш такива хапчета![]()
Добре,съжЕляващата![]()
![]()
![]()
На тея години трябва да пращиш каките толкова,колкото един дЕдо на 80 с една опаковкаНе ти трябват тея виагри,били то и на билкова основа.Няколко чекии преди да се прежалиш + по-дебели презервативи или такива за задържане като Дюрекс Перформа и си готов.И все пак не очаквай от първия път да се представиш като секс-бог с огромен опит
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!