.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Iphone ..

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Намесвам го защото в качеството си на операционна система обръща внимание на тези неща който изброих по-горе. Нокия не са се отказали от Симбиян - грешно си информиран...

И с това твърдение, че Уиндоус мобайл (windows based) и Андроид (LINUX based) са едно и също ми показа колко разбираш...

И още нещо... защо според теб именно Андроид е най-разпространен и най-предпочитан?
    За информирането не се безпокой. Нокия до 2 години зарязват симбиан и минават на windows phone, ако не вярваш - чети новини, май си малко назаде със събитията в мобилния свят.
    Не съм казал че wm и android са едно и също моля ти са, та аз с програмиране се занимавам, остава и това да не знам. И далеч не говоря за програмната част на нещата, а казах че windows phone(наследникът на windows mobile) е изграден по философията на айфон - вместо айтюнс има zune, отново почти няма персонализация и т.н.
    Андроид е най-разпространен и предпочитан защото почти всеки производител прави телефони с андроид - т.е. огромен избор от марки, модели, цени, хардуер, защото интерфейса му е най-добър по доста показатели, и защото има безплатен достъп до 200к аппс и игри(и няма нужда от джейлбрейкване и разни такива неща), дори и да не ползваш кракнати приложения, повечето са безплатни и разчитат на реклами. А и е от гугъл - има чудесна интеграция с чудесните services на гугъл.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Андроид е най-разпространен и предпочитан защото почти всеки производител прави телефони с андроид - т.е. огромен избор от марки, модели, цени, хардуер, защото интерфейса му е най-добър по доста показатели, и защото има безплатен достъп до 200к аппс и игри(и няма нужда от джейлбрейкване и разни такива неща), дори и да не ползваш кракнати приложения, повечето са безплатни и разчитат на реклами. А и е от гугъл - има чудесна интеграция с чудесните services на гугъл.
    Тук имаш лека грешка, за оптимизация на андроид ( главно меню и облик ) трябва да се root-не : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си