.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Повече от фен

Пръстен на настроението

Купих си такъв пръстен от индийския магазин "Лока(х)" . Някой има ли такъв и ще ми каже ли дали е доволен, или мисли, че е поредния боклук
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А за какво ти е всъщност? Да не би да не можеш да разпознаеш кога си тъжна/щастлива/ядосана/нервна и т.н.? Според мен е поредния боклук..

Аз имам пръстен който се променя в зависимост от температурата, но си е точен, в смисъл на около 36-37 е синьо-лилав, на по-студено става зелен, червен, жълт, оранжев, светлосин и всякакви нюанси на изброените цветове. Но вече не го нося, тъй като ми е от преди доста години, а и го смятам за пълен кич..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    А за какво ти е всъщност? Да не би да не можеш да разпознаеш кога си тъжна/щастлива/ядосана/нервна и т.н.? Според мен е поредния боклук..

Аз имам пръстен който се променя в зависимост от температурата, но си е точен, в смисъл на около 36-37 е синьо-лилав, на по-студено става зелен, червен, жълт, оранжев, светлосин и всякакви нюанси на изброените цветове. Но вече не го нося, тъй като ми е от преди доста години, а и го смятам за пълен кич..
    ами може би говорим за един и същ ,номоят се променя в зависимост от настроението(поне така пише )казва се "mood ring"

т.1 moderated by Cucko0 - за пореден път ти казвам да пишеш на КИРИЛИЦА

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    и аз имах такъв в седми клас, после го загубих, променяше си цвета, но така и не разбрах дали е заради настроението ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

заради температурата е ...
    аз преди имах гривна

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    И аз имах такъв преди бая години... Оказа се пълен боклук..
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Супер фен Аватара на Djuff

Re: Пръстен на настроението

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Купих си такъв пръстен от индийския магазин "Лока(х)" . Някой има ли такъв и ще ми каже ли дали е доволен, или мисли, че е поредния боклук
    Къде е този магазин?

Преди доста години имах такъв.Сменяше си цвета според температурата,а не настроението...много му се радвах в началото

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    отначало е много забавно,ама по едно време ми писна и не му обръщах внимание!от време на време пак си го нося

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Пълен боклук. Пръстен на настроението се води, да, но си променя цвета според температурата, не според настроението.
    А и защо ти е такъв? Ти не знаеш ли дали си щастлива/ядосана/тъжна и пр. или ще проверяваш пръстена, за да разбереш?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    О Боже,момичето просто пита дали сте доволни,а вие само я питате за кво й е ........нямам думи.Като гледам почти всеки е имал такъв,на вас за какво са ви ?
    По темата,нямала съм такъв,но и аз бих искала,струва ми се забавно. Ако някой знае във Бургас къде да си намеря такъв много ще се радвам.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    подариха ми, ама моят не става за нищо...стои си черен, няколко пъти стана зеленикав...добре, че си стои черен, че само така ми харесва
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А не знаете ли, че когато се ядосате си повишавате температурата? Някой хора се потят. А да не забравяме и за адреналина. Нали се сещате кога се дига? И когато изпитате стрес пръстена става жълт, а при страх е червен ?

Не е никаква глупост. Просто малка забава!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Re: Пръстен на настроението

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Къде е този магазин?
    Лока има на Главната в Пловдив
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    А не знаете ли, че когато се ядосате си повишавате температурата? Някой хора се потят. А да не забравяме и за адреналина. Нали се сещате кога се дига? И когато изпитате стрес пръстена става жълт, а при страх е червен ?

моя пък постоянно е син, а как се измерва колко адреналин имаме ?!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от LadyV

моя пък постоянно е син, а как се измерва колко адреналин имаме ?!
    И моя почти винаги е син или лилав

Супер фен Аватара на Me4encety
    А на каква цена е въросния пръстен?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен
    И аз искам да си взема, само че герданче, еdна приятелка има и е много готино, сменя си цвета, според температурата, настроението..... знам ли... та ако някой знае къде има нещо подобно в София, да пише (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    О Боже,момичето просто пита дали сте доволни,а вие само я питате за кво й е ........нямам думи.Като гледам почти всеки е имал такъв,на вас за какво са ви ?
    По темата,нямала съм такъв,но и аз бих искала,струва ми се забавно. Ако някой знае във Бургас къде да си намеря такъв много ще се радвам.
    Понеже коментара ти беше относно моето мнение, нека те попитам къде съм казала, че аз съм имала такъв? Именно поради причината, че смятам, че не ми е нужен не съм си купувала такъв пръстен. Иначе в интернет се продава, но ще ти излезе доста по-скъп. Ето сайта, за който знам все пак: http://www.torba.bg/padarak-sveti-va...astroenie.html

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен
    КВО???? Аз го взех за 4 лв

Някой да знае къде ги продават в Добрич?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз имам такъв До някъде наистина си променя цвета спрямо настроението.. защото всяко настроение си има своите фактори. Примерно при намокряне (изпотяване в случая) или затопляне се променя.
    Аз си го харесвам.. някакъв такъв детски е, но много си ме радва Взех си го от борсата тук .. и ми излезе към 4 лева ;р Има си някакви лунички и звездички, които светят в тъмното... бе детска работа, ама си го нося, защото си ме кефи

Аз си взех днеска. През цялото време докато бях навънка беше черен. Приятелките ми ме гледаха и се смееха, защо и аз незнам. Оказа се, че беше заради това че бях студена. Щом се прибрах и отидох на печката, почна да си мени цвета. Значи по скоро е пръстен на температурата
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Сменя си цвета от топлината...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    А някой знае ли дали в Русе има такъв магазин? Аз видях подобни, на път бях да си купя, две приятелки имат и се променят, но много малко - от черен само леко позеленява. Мислех си дали да си взема, струмаше два лева. Имаше една сергийка до пощата, даже май още я има, и сероизно си мисля дали да си купя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си