.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Кола маска в Русе

Здравейте!
    Ходя на кола маска от 1 година с болките нямам проблеми,но сега дигнаха цените за 2та краката преди при моята козметичка беше 20 лв виждаше ми се много ,но какво да правя...сега е 30 лв ,с триъгълник 40...Бих искала да ми препоръчате някоя козметичка ,която да не иска майка си и баща си.,но да е добра.. Специално за краката ме интересува,дали има по-ниски цени
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Фен
    Град
    София

Re: Кола маска в Русе

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Здравейте!
    Ходя на кола маска от 1 година с болките нямам проблеми,но сега дигнаха цените за 2та краката преди при моята козметичка беше 20 лв виждаше ми се много ,но какво да правя...сега е 30 лв ,с триъгълник 40...Бих искала да ми препоръчате някоя козметичка ,която да не иска майка си и баща си.,но да е добра.. Специално за краката ме интересува,дали има по-ниски цени
    ами мен ако ме питаш е най добре да кажеш на ваще да ти дадат , защото си момиче и много добре знаят какво правиш и какво не дори и да не си им казвала - престреаши се (извини ме ако имате финансови проблеми )
    Кое си требе, оно си го сака!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Естествено ,че знаят ,че ходя на кола маска.Те дават парите все пак ,но 30 лева за крака според мен са много
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Re: Кола маска в Русе

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Здравейте!
    В салон Ася ( намиращ се между дървото и Альоша) има много добра козметичка, а и цените са добри. Препоръчвам ти я! Аз съм много доволна от нея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако не намериш, инвестирай 40 лв в епилатор, щом нямаш проблеми с болката. Другият вариант е да се клепаш в домашни условия. Ако и това не те устройва, се регистрирай в сайтове за колективно пазаруване и се абонирай за офертите в твоя град.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Сещам се ,че до ПГСАГ имаше. Обаче не съм сигурна какви точно бяха цените.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Здравейте при мен цената на кола маска за цели крака е 16.00лв а за цели слабини 9.00

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh Виж мнението
    Здравейте!
    Здравейте при мен цената за кола маска на цели крака е 16.00лв. а на цели слабини 9.00лв.Салона се казва"Клеопатра" и се намира на ул.Борисова 40А срещу китайски ресторант "Пинко"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си