- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите :)
Интересно ,че момичетата се влияят силно от цвета на очите на момчето? Така ли е или бъркам? Също така ние момчетата не обръщаме внимание на очите на едно момиче? За всеки е индивидуално, но пишете тук да разясним нещата![]()
Аз съм момиче и не мисля че цвета на очите има някакво значение, но ако трябва да сме честни повече ме привличат кафяви и зелени![]()
Първото нещо,което виждам у всеки без значение момче или момиче са очитее...Цвета не е от значение( макар че обожавам сини и зелени ).. ..има уникални очи дори и да са кафяви и тн.Някои хора смятат , че очита са отражение на душата пък колко е вярно нз...
btw..момчетата на какво обръщате внимание .. ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Очите на едно момиче някак си .. не им обръщам внимание, но защо всички момичета които срещам обръщат внимание първо на очите ми? Някак си не ги разбирам :ДПървоначално написано от kitti123
Не се чак влияят, но определено по мои наблюдения повечето момичета си мечтаят за висок русокос красавец със сини очи.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ти може да не обръщаш внимание на цвета на очите, ама аз си сменям гащите като видя някоя хубавица със зелени очи.
Аз също обръщам внимание на очите,не само на цвета.Има някои хора,които самите очи им придават чара и ги правят някак си различни.Иначе аз обичам сините очи.
А колкото до тебе и това,че момичетата първо обръщали внимание на очите ти.Ами,може да има нещо в очите ти,което ги привлича.
И аз обръщам внимание на очите,но не точно на цвета,те хората са го казали очите са прозорец към душата и често говорят много за човека.
Не обръщам толкова внимание на очите, колкото на погледа ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Винаги много са ме привличали сините очи в 1 момиче.Иначе мойте са много странни-пъстри между зелено,жълто и кафяво.Някои много ми харесват очите,други казват,че им изглеждали прекалено хипнотизиращи и странни.Въпрос на вкус.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И защо всички си падат по сини очи???
Моите като са зелено-сини , но клонят повече към зелено - грозно е.
Както и да е, цветът не ме интересува , блясъкът или там не мога да си го обясня, някой път ,като че ли наистина виждаш душата в очите на някой човек.
Ами по принцип няма значение цвета,а самия поглед на момчето.Самоче винаги съм ходила с момчета с кафеви очи,топли,чисти.По принцип много харесвам сини очи,самоче хората с такива са...незнам,малко са ми студени,прикрити...Абе обичам си кафевички.
Зелените не ги коментирам,щото са рядкост и нямам много наблюдения над момчета с такива.
Брях,брях
предполагам,че всеки има предпочитан цвят за очите без значение пола, но не мисля, че това е определящ критерий в избора на половинка : )
Колко стегнато е тялотоПървоначално написано от kitti123
![]()
Няма значение цвета, а погледа.
Въпреки, че когато видя момче със зелени,
сини или пъстри очи - откачам. <3
*сън*
и моите са точно такива ! а на брат ми синьо,кафяво и жълто.Първоначално написано от Greennight
не съм се заглеждал в очите на някой , но наскоро видях отблизо очите на момиче ,гадже е на един приятел , докато говорех с него се обърнах към нея поне да я поздравя от уважение към него и както слънцето грееше точно срещу нея много добре й се видяха красивите очичките , та въпросната девойка доста ме дразнеше с глупавите си изказвания , след случката се промениха малко нещата![]()
еми не е важен цвета на очите.
иначе мнг обичам пъстри,като неговите.(:
иначе всички цветове са яки хаха
също така сини и зелени.(:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Е чак да се влияя-не, но определено се кефя на момчета със сини или зелени очи - много са ми красиви![]()
А иначе момчетата обръщате повече внимание на другите "очи"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз мислех точно обратното.Първоначално написано от justsomeone
![]()
Останала съм с впечетление, че руса коса и сини очи е добра комбинация.![]()
Мммм за мен няма особено значение какъв цвят са очите ,а какво излъчват,дали има искрица или нещо друго още по-загадъчно и готино.
А това клишираното русокос със сини очи ...толкова ми е блудкаво вече :Д
tAke a dIrty pIcture![]()
Aз преди бях с пъстри очи - някакси зелено/кафяви, или зелено/жълто/кафяви, н съм сигурен как точно се водеха. Сега имам чувството, че стават жълти :O А имаше едно момиче от моя клас (премести се вече в друго даскало), което имаше невероятно красиви жълти очи, но беше ку*ва![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не ме интересува цветът, а погледът, както казаха по-горе.![]()
Точно така!Първоначално написано от ivcheto0o
А аз съм суеверна (т.е. много зле) и никак не обичам зелените очи. Имам чувството, че всички мъже с такива са пълни егоисти и кретени. Вярвам в ония шитс, че квито очите, такъв и характера.
Харесвам преимуществено красиво пъстри очи. Досегашните ми гаджета все са били с кафяви де, с изключение на един, който беше синеок с малко кафяво около зеницата о.0
Иначе, и мъжете гледат цвета. Като цяло сините очи сякаш са най-котираните, въпреки че за мен много често не са нищо кой знае какво. Рядко намирам перфектния, красив син цвят. Има хора с блудкави сини очи, все пак.
Рускините имат просто прекрасни сини очи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не харесвам мъже със светли очи ( е, някой секси датчанин няма да откажа ).
Светли очи и тъмна коса ми е възможно най-несимпатичната комбинация .
Защото аз съм с нея явно.
Харесвам тъмните очи .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...