.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter
    Слабите момичета имат по-големи шансове. Но не говоря за анорексичките, те са грозно слаби.
    Напълно вярно, но някои момчета харесват да има по малко от всичко

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ми не всяка слаба жена непременно е красива и респективно, не всяка по-пълна жена е грозна. Като цяло тези неща са мноого субективни. Зависи си и от маниери, от самочувствие, черти, магнетизъм, вкус, стил, характер..що се отнася до мъжко внимание и намиране на половинка. Иначе ако става въпрос единствено и само за тяло, чисто естетически естествено, че слабото е по-хубаво. Но се стига и до момента, когато външният вид е от значение за първоначалното привличане и тръпката, които са първични неща и не би трябвало да са определящи за взаимоотношенията между двама души или като цяло с околните. Но са ми смешни дебели жени, които твърдят, че така се харесвали, а повечето от тях го казват като оправдание и за собствено успокоение едва ли не, че не могат да спрат да нагъват. Или пък такива, които изобщо не се съобразяват с фигурата си и се обличат просто безумно...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не мисля,че слабите момичета са по-харесвани от нормалните. Мъжете обичат да има къде да пипнат-дупе,гърди,бедра.. Но това означава тялото да е стегнато,а не някакво разплуто.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен

аз съм най добре :P
    ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Toва го знаем и без да ни го припомняш всеки ден.....по няколко пъти

По темата писах аз ,но все пак-слабите винаги са били предпочитани.Дори и пълното момиче да е хубаво,поддържано ,поне аз си правя такива изводи .Все пак не бива да се изпада в 2те крайности
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повечето харесваме нормалните, все пак всички се заглеждат по задниците и по бюста а после глеат лицето не може няква плоска кифла да се има за красива такаче мое мнение си е, че най красиви са нормалните, и съвет от мен към момичетата - глеайте къде напълнявате, най добре е в задника ;d [но не прекалено :X]
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз съм като втората....

явно съм дебела
    брех
    са ще си правя диети, та да стана анорексично слаба
    няма ли да бъде чудесно

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    koshtramba, не знам какъв ти е случая и защо си толкова 'надъхана' спрямо пълните момичета/жени..
    на такива като теб им е перфектно-ядат като разпрани и грам не качват, пак са си същите фиданки, но има и момичета, които както се казва и от въздуха пълнеят.

важно е да си поддържаш тялото не заради външността (само), ами заради здравето ти.
    а както написах по-рано, нито едната крайност, нито другата е добре.
    пускам снимки на добре изглеждащи според мен тела.
    (кощрамба да не ми се нахвърля и да ми обяснява как имали да свалят 10-20-50 кг!)

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мисля, че според повечето момичета (тук особено) съм дебела. Според всички момчета около мен и с които съм имала вземане-даване съм перфектна. Все едно субективно е, зависи най-вече от пола. Аз лично не търпя някой да е дебел, приемам го като неуважение и незаинтересованост към себе си най-малкото, както и като мързел. Но и тия прекалено кльощави мацки не ми харесват - повечето имат структура на 10-11 годишно слабо момиченце, нищо женствено, нищо красиво, извивка ала бала...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Аз съм като втората....

явно съм дебела
    брех
    са ще си правя диети, та да стана анорексично слаба
    няма ли да бъде чудесно
    +
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    От Ренесанса натам все е модата на по-слабите момичета.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    koshtramba, не знам какъв ти е случая и защо си толкова 'надъхана' спрямо пълните момичета/жени..
    на такива като теб им е перфектно-ядат като разпрани и грам не качват, пак са си същите фиданки, но има и момичета, които както се казва и от въздуха пълнеят.
    Това, че не пълнее от постоянното ядене на нездравословни храни, не значи, че няма да ѝ се отрази отвътре. Хубаво е да се храниш здравословно, не само заради фигурата, но и заради здравето, както каза bloodyF ))

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Мъжете обичат лесните жени-тва е .Независимо дали се търкалят ,или пращят докато ходят
    Това е ИСТИНАТА !!!
    виждала съм момичета с 10 кг над нормата (в лице не са нищо особено ) , които се радват на огромно мъжко внимание В такива моменти се чудя , защо полагам усилия да бъда във форма ..
    Memento mei, memini tui!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    s3nsual точно заради такива неосъзнати девойки като теб има и такива теми... Как защо полагаш грижи??? Направо ме изуми с коментара си. Леле, не знаех че има такива заблудени същества като теб. Еми ти след малко кажи, че зимата не се бръснеш щото няма кой да те гледа и че си прави прически отново само заради мъжкото внимание Не мога да повярвам, какви жени има - само заради едните погледи да се гласят...
    И още нещо, тея жени се радват на мъжко внимание, не заради лицето, както каза че не са нищо особенно, не защото са лесни, а защото са жени. А ти си още пикла, която не оценя хората по характер, а по външност. Не мога да си представя - така ли си избираш приятелите и приятелките, кой колко тежи и дали е над нормата?

Лично според мен лесни са тези жени, които си показват телата и си мислят, че ще спечелят мъжа само с хубаво дупе или гърди!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За мен лично е идеално !

Аз се чудя за какво изобщо се почват такива спорове след като повечето хора тук имаме идентични представи за нормално тяло ?!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Разбрахме, коЩмарна, че който има вкус харесва теб. Хубаво си си ударила кльощавия задник в тавана, ама гледай да не те заболи. Хубаво нещо е самочуствието ама твоето минава всякакви граници и няма да казвам къде ми бърка. Повярвай ми постовете ти са много по-гнусни и противни от 3-4 килца в излишък. Дори и да ти е перфектно тялото (в което не съм убедена) с тоя характер си нищо повече от еднодневка

Мега фен Аватара на koshtramba
    Благодаря за бързия психо-портрет !

Забелязвате ли ли сте как по списанията пишат "мъжете обичат по- закръглените форми, кльощавите ги отблъскват"? Хайде сега заменете оранжевите думи с "дебела" и "стройна". А? Според мен абсолютно винаги са се търсели красиви и стегнати тела, изваяни от спорт и диета. Показва воля, високо самочувствие и, естествено, жената изглежда супер. То за това слабите стават модели и т.н.... Обаче това е на пръв поглед, оттам нататък и най- яката мацка не струва нищо, ако е кучка.

аз лично предпочитам слабите момичета.Не искам да кажа,че другите не са хубави,но като видя красиво,слабо женско тяло дори аз се заглеждам с възхищение

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Добрият вид на тялото на жената,не идва от килограмите.Става дума за правилни извивки,пропорции и така нататък.Ами може момичето е слабо,без корем,ако има широк кокъл на ханша например изглежда ужасно.Може да е стегната,но ако й излизат кокалите,няма грам цици и задник,не виждам нищо секси и смятам,че и момчетата ще се съгласят с мен.Другия вариант,да е дебеличка(имам предвид дебеличка,не найстина дебела),а има правилни пропорция(говоря за разлика между ханш и талия-30 сантиметра) може да изглежда невероятно,стига да е стегната.Слаба или пълничка,трябва да има женственост(оформено дупенце и гърди)
    Във всеки случай трябва да се стреми към златната среда,тъй де-нито много слаба нито много дебела.Да не се стига до крайности,както се случва често,пълничко момиче да се комплексира,да почне идни диети,едни неща,и да стане одвратително слаба.Също така голямо значение има самочуствието на момичето,ако тя се харесва и другите ще я харесват.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз в момента съм по-пълничка.Е не съм свинче ама си имам едни 5-7кг.,които са ми в повече,но определено не мога да се оплача от липса на мъжко внимание.Честно казано преди,когато бях доооста по-слаба не се радвах на такова внимание,както сега Освен това познавам доста момичета,дори по-едрички от мен,които също не могат да се оплачат,нооо все пак голяма роля играе и самата визия на момичето,както и нейното самочувствие и това дали има комплекси заради теглото си
    Общо взето съм на мнение,че и по-слабите,и по-пълничките момичета имат шансове с момчетата.
    И аз съм така.И все пак има много който си падат по мен.Важно е впечатлението което оставя момичето.Виждала съм много по-пълни жени който са много по чаровни от слабите.Все пак слабите са много по-предпочитани тъй като мъжете фантазират ,че ако момичето е слабо е по-добро в леглото.Знаете ,че на нас жените също ни харесват по-пълните мъже.Пример мама и тате.Родителите на момчето по което си падам и момчето което ме харесва.
    Често се питам защо те обичам, нима си идеала на моите мечти? И друг да ме пита неще отричам- обичам те просто, защото си ти!

Да си в златната среда е най-добре.
    А който и да ме убеждава, че момчетата харесват на момичетата кокалите да им се виждат и да им 'ръбят' няма да ме убеди.
    Така си е мила!Ние сме си най добре!
    Често се питам защо те обичам, нима си идеала на моите мечти? И друг да ме пита неще отричам- обичам те просто, защото си ти!

Голям фен Аватара на Ankh
    За пореден път се убедих, колко ограничени същества има в този форум.
    Познавам толкова красиви жени, които са пълнички и до сега никога не им е липсвало внимание, а и не всички мъже харесват някакви скакалци, които в повечето случаи не излъчват никаква женственост.
    Аз съм с нормално телосложение и се радвам, пък и това не е най-важното... е, поне за мене де.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DoUbleLiFe
    Все пак слабите са много по-предпочитани тъй като мъжете фантазират ,че ако момичето е слабо е по-добро в леглото.Знаете ,че на нас жените също ни харесват по-пълните мъже.
    И кои са тези мъже които смятат, че слабите жени са по-добри в леглото ?! Килограмите нямат общо с креватните умения. Пък и ако една жена няма опит, дебела или слаба пак ще е малко скована в леглото...
    И не знам от кога на жените като цяло ни харесват по-пълните мъже ?! Кой го казва това нещо ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Мисля, че тя под "фантазират" имаше впредвид, че мъжете подсъзнателно смятат, че слабите жени са добри и в леглото, след като и изглеждат добре. Подсъзнателна асоциация, аз така го разбирам. А иначе, че не е така - не е.

А иначе за жените, които харесват по-пълни мъже съм съгласна, че е глупаво привеждането под общ знаменател !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си